Hogyan lehetne bezáratni valahova egy nagyit, aki MAGA AZ
ÖRDÖG?
11/20 A kérdező kommentje:
Próbáltuk a kiegyezést vagy 100 alkalommal. Mindig megszegte. Próbáljuk hogy fittyet hányunk rá, DE TE NEM VAGY ITT... Mást is szokott csinálni ami ennél sokkal rosszabb. Nem véletlen írtam hogy még kb 8 oldalt tudnék mesélni. De amúgy én még az ujságot sem adom oda neki, de anyámnak mindig megesik a szíve ha beveti a "síró ártatlan nagyi" szöveget. Amúgy ha olyan alacsony az IQ-ja hogy ki lehetne mondani hogy veszélyes magára, (már pedig néha az), akkor lehetne legalább szociális munkást igényelni, vagy mit?
Vidd le a pincébe és zárd le magad!ha nem megy, vágd fejbe... hatásos ;-)
2011. jún. 21. 15:48
2011. júl. 1. 19:40
14/20 A kérdező kommentje:
Igen amiröl részben ö tehet, mert mikor anyám ment volna egyetemre, kiváló tanuló volt, akkor már minden pénz elment a növére egyetemére, aki azóta is boldogan él amerikában, mi pedig rohadunk a sz*rban. :(
Szerintem sz@rjátok le. Rohadjon meg a saját mocskában. És ha kibeszél? A barátaitok úgyse veszik komolyan. Az övéi igen? Hát azok biztos ugyanazon a szellemi szinten vannak, szóval kit érdekel...
De tényleg. Nézzétek levegőnek. Szó szerint, ha kérdez, ne válaszoljatok. Előtte esetleg közöljétek, hogy minek köszönheti a hozzáállásotokban bekövetkezett változást.
Eleinte iszonyatosan b@szni fogja az agyát, aztán mégjobban, de végül könyörögni fog, hogy hagyjátok abba.
2011. júl. 1. 20:42
Ha az agyvérzése után lett ilyen,akkor fogjátok fel,hogy BETEG! De lehet,hogy előtte is volt már pszichés betegsége.
Nem tudja,hogy mit mond és mit tesz!
Orvossal kell megbeszélni,hogy mi a teendő. Beutalhatja kórházba,vagy betehetitek egy szoc.otthonba.
2011. júl. 1. 22:02
Milyen jó látni, hogy az emberek így tisztelik az időseket :')
A szülő/nagyszülő bármit is mond vagy tesz, akkor is ő nevelt fel, és ezt neked soha nem szabad elfelejteni, amíg ő él, te az adósa vagy, és köteles vagy haláláig gondoskodni róla. Bármi történjék is, az időseket tisztelni kell, főleg ha a saját őseid...
2011. júl. 1. 23:08
" Milyen jó látni, hogy az emberek így tisztelik az időseket :')
A szülő/nagyszülő bármit is mond vagy tesz, akkor is ő nevelt fel, és ezt neked soha nem szabad elfelejteni, amíg ő él, te az adósa vagy, és köteles vagy haláláig gondoskodni róla. Bármi történjék is, az időseket tisztelni kell, főleg ha a saját őseid..."
Ha te lennél az ő helyében, nem ezt gondolnád.
2011. júl. 1. 23:48
19/20 A kérdező kommentje:
Mint mondtam ezt próbáltuk, de ekkor átmén leadjuk a drótot üzemmódba, és ezt mindenki bekajálja. És igen a növérei, föleg az egyik, mindent bekajálnak, és ha nem tetszik valami, már jönnek is pattogni! Amúgy igen egyet értek azzal, hogy tisztelnünk kell az öseinket. De miért is? Azért mert megszültek, gondoskodtak rólunk, szerettek. Na ennek nála egy követelmény volt meg, a megszülés. Hagy ne ragozzam, nem volt jó anya. Gondoltunk is arra hogy mentális problémái vannak, de már kétlem, mert mindent megtervezetten, okosan csinál, tudatában van annak amit csinál. De szó szerint manipulálja magát azzal, hogy kihasználja a "kiskapukat". Vagy is az elveit, mint pl amit leírtam. Na itt egy másik. A célzás nem ugyan az mint a teljes szó kimondása. Vagy is ha csak céloz valamire, de nem mondja ki amit akar szó szerint, akkor szerinte nem is mondott. Ezeket az "elveket" úgy bebeszéli magának, hogy már maga is elhiszi. És mikor felelösségre vonjuk, egyböl mint ha nemiscsináltvolna semmit,az"ártatlan bárányka" Folytatom
20/20 A kérdező kommentje:
Hangon azt mondja, "mit ártottam én nektek". Ettöl a falra mászok. Mintha nem emlékezne rá hogy ezt 1000-szer eljátszottuk. Szóval (KOMOLYABB) pszihés zavarai nem lehetnek, de kissebbek biztos vannak. De ezzel nem lehet kezelésre kényszeríteni, és ha valahogy még is bele egyezne, akkor a növérei egyböl lebeszélnék róla. Azt hogy régebben voltak-e ilyen pszihés problémája azt biztosan nem tudom, de régebben is csinált furcsa dolgokat. Pl 5, 6 éves koromból emlékszem arra hogy többször is próbált szabályosan agymosni. Szó szerint értem. Megvárta amíg anyám nem figyel, elmegy, és akkor legtöbbször kakaót csinált nekem. Majd miután megittam, elkezdte mondani hogy anyám ilyen meg olyan, (megint csak kamu sztorikat). Szóval egyszerüen nem értem hogy hogy gyülölheti valaki ennyire a lányát, aki nem is adott okot rá. Egyetlen büne az hogy nem lett olyan agymosott hülye mint a növére, aki mindenben az anyjára hasonlít.
Kapcsolódó kérdések: