Na jó. Ezt már télleg nem értem. Wtf?
11 éves lány vagyok.A volt osztálytársam(Szintén 11) MSN-jére ez van kiírva:Király volt a buli!! Dórika imádlak pussz! Jól bepiáltam! xD Az a srác de helyesvooolt (l) :$
Ez nekem már sok...Ti mit gondoltok? Várom a válszokat! 11/L
Semmit...
Nehogy azt hidd, hogy majd 11 évesen hót részegre isszák magukat :D Lehet, hogy az a pia csak almalé...
Mese habbal.
Amúgy se értem, hogy miért kell ilyeneket kiírni (mármint nem csak a bepiálás részt). Akik ott voltak, úgyis tudják, akik meg nem, annak ez nem mond semmit. Csak arról szól az egész, hogy akik nem voltak ott, azok találgassanak, hogy jaj vajon mi is történt.
"Jól bepiáltam"
Hehe, erről eszembe jut, mikor kb ilyen idős koromban megengedték, hogy picit belenyaljak a sörbe és utána (mai eszemmel visszagondolva) pszichésen bebeszéltem, hogy hű de a fejembe szált...
Gondolom 5-en megittak egy doboz sört, ez volt a nagy piálás.
hagyjuk már.. nekem is volt egy ilyen ismerősöm.. nehogy már elhiggyük, hogy egy 11 éves kis szaros bepiál, bulizik.. hazudni könnyű...
lehet hogy az a nagyon nagy buli csak egy kis táncikálás volt a szobában, a "pia" gyerekpezsgő lenne..
CSAK felhívja magára a figyelmet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!