Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nem tudj valaki, hogy mi lesz...

Nem tudj valaki, hogy mi lesz jövőhét kedden? Valami csillag születikes táncoló valami.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Felhívott a tanárom azzal, hogy jövőhét kedden kell mennünk valami táncolós, csillag születikes dologra. Kész. Ennyit mondott. Nem tudja valaki véletlenül, hogy mi lesz? Mert ez így elég kellemetlen...

Köszi!

2011. jún. 17. 12:02
 1/6 anonim ***** válasza:
Ki a te tanárod ha szabad kérdeznem???:)
2011. jún. 17. 12:02
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekünk szóbeli érettségi.
2011. jún. 17. 12:05
 3/6 anonim ***** válasza:
Jövőhét kedden 21.-e lesz,de komolyan kérdeztem hogy ki a tanárod...Lehet tudok segíteni!!
2011. jún. 17. 12:06
 4/6 A kérdező kommentje:
Tanárom? Edina a neve... :D
2011. jún. 17. 12:13
 5/6 anonim ***** válasza:

Hát...Kedden még sem kapcsolat koncert nem lesz,a Gálák pedig ország szerte törölve lettek...

Oda ahova én megyek nem jön egy Edina sem szóval...:)

Mégsem tudok segíteni,bocsi...

2011. jún. 17. 12:17
 6/6 A kérdező kommentje:

Semmi baj... :)

Egyébként felhívtam a barátnőmet és ő mondta, hogy neki a tanárnő azt mondta, hogy a csillag születik valamelyik készítője csinálja ezt...

2011. jún. 17. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!