Alkoholhoz hasonló hatású szer, amitől nem vagy másnapos?
Milyen szerek vannak, amitől legalább egy kicsit szebbnek látnám a világot, kicsit feloldana, de nincsenek utó-vagy mellékhatásai?
És kifejezetten SZEReket mondjatok. Légyszi ilyet ne, hogy "szex, társaság, miért nem goblenezel, az is felold"!
Imádom a jó borokat, időnként sokat, kicsit akkor jobb, de a másnap az másnap. Van olyan, amitől nem kell utána szenvedni? Köszönöm!
35 F
Köszönöm a válaszokat. Ahogy nézegettem, nagyrészt vényköteles gyógyszerek ezek. Olyan kapcsolatom pedig nincs...
A látnokzsálya mennyire hatásos, próbálta már valaki? Olyat talán könnyebb szerezni. hatékonyabb, mint mondjuk a "cukorka" kategóriába tartozó, haszontalan macskagyökérkivonatos valeriana?
A sörtől, pálinkától is kész vagyok másnap. Nem is kell túl sokat innom, hogy másnap szenvedjek. Hát még ha annyit iszok, hogy tényleg jól érezzem magam.... A másnap pokol. Viszont valami "oldószer" kellene, kell ami kikapcsoljon. Józanul pedig nem megy, társaságom nincs, csont egyedül vagyok. Ezért kell v.mi szer...
ezzel pl. megelőzheted a másnaposságot: [link] azt a benzinkútnál kaphatót nem találom, de biztos megvan, sárga színű kis kapszula, szinte minden shopban láttam olyat.
egyébként ne igyál egyedül, mert egyenes út az alkoholizmushoz.
Köszönöm szépen!
Kipróbálom, hátha...
Ne igyak egyedül? Ha elmegyek kocsmába, nem leszek egyedül, csak a többi alkoholista közt iszom....
Akkor már inkább otthon. Kényelmesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!