Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Megélni munkahely nélkül?

Megélni munkahely nélkül?

Figyelt kérdés

Egy eldugott faluban most szűnik meg a munkahelyem és nincs hova mennem. De már elegem van abból hogy sehova nem vesznek fel és ha fel is vesznek akkor is áldatlan állapotok és hiába bírom ki akkor meg megszűnik a hely. Semmi nincs a környéken már. Meg albérletből... hova a fenébe menjek?

Hogyan tudnék megélni munkával munkahely és ház nélkül?

Nincs vesztenivalóm, hónap végével megszűnik a munkahelyem, utánna ha nem tudom fizetni az albérletet akkor semmim nem lesz.

Hogyan kezdjek vállalkozásba, vagy bármibe amivel el tudnám tartani magam stb? MLM is jöhet ha valaki tudja garantálni hogy a kajám + lakhatás kijön belőle. Bármiféle ötlet érdekel, illegális is! Lassan már nem lesz mit vesztenem csak az életem.

2011. jún. 14. 12:38
 1/2 anonim ***** válasza:

Akkor ki kell szakadni a környezetedből!!!

Nincs lakásod, hát annál könnyebb, nem kell azon parázni, hogy adod el, amiből kifizeted a hiteled és még marad is egy albérletre való.

Adj be minél több önéletrajzot minél több helyre, multikhoz, hipermarketekbe, gyárakba, az összes létező munkaerőkölcsönzőhöz, ezerszer kihangsúlyozva, hogy azonnal munkába tudsz állni, és nem félsz a munkától.

Ha van munka, lesz fizetés, és még a lakhatás is megoldódik, addig lesz a mi lesz... egy hónapot nyáron a padon, kempinben, munkásszállón, de akár hajléktalanszállón is el lehet csövezni, utána már lesz miből költözni albérletbe, esetleg ismerőssel, kollégával.

Addig max. marad az, hogy mindent bejársz, és az összeszedett üvegeket, alu sörösdobozt leadod, amit kapsz, azt el tudod költeni, hogy ne halj éhen.

Amíg van neted, és van hol lakni, addig húzzál bele, és éjjel-nappal küld az önéletrajzokat!!!

2011. jún. 14. 12:53
 2/2 A kérdező kommentje:

Egyenlőre azt csinálom amit mondasz, küldöm az önéletrajzokat, kevés sikerrel. :-(

De röghözkötött vagyok, ezért nem tudok költözni. Anyám és két kiskorú testvérem is itt van velem, sok helyen ha ezt meghallják akkor már eleve tárgytalan az albérlet is.

Sőt anyám lassan ápolásra szorul, nem is lehet majd egyedül hagyni. Valós otthon végezhető munka meg abszolúte nincs. Munkásszálló ezért is nem jöhet szóba, őket akkor hova teszem. Tehát amíg lehet mindenképp olyan megoldásra törekszem amivel a helyünkön tudunk maradni. Bár az így rohadt nehéz, mert sok helyen eleve a lakhelyem kizáró ok. Netem is szomszédwifi, amíg ki nem kapcsolják az áramot addig ez lesz.

Tanácstalan vagyok már.

2011. jún. 15. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!