Mennyire igaz a horoszkóp? Mindenki írjon!
Semennyire. Hogy is szokták mondani bizonyos filmek elején? A valósággal való bármi megegyezés a véletlen műve.
Ez egy biznisz, b+.
köszönöm a választ!!
akinek van még tanácsa írjon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szia!
Én hívő vagyok és elmondom a keresztény szemszöget. Isten prófétálásait, jóslatait koppintotta le a Sátán. A horoszkóp és a különböző jóslások a Sátán trükkjei. Ha hiszel bennük, akkor az lesz meg, amit hiszel (vagy csak beképzeled) és így a Sátán tud uralkodni a sorsod felett. Pl. boldog leszel a férjeddel 10 évig, de utána megcsal és elhagy. Ha elhiszed és hagyod, hogy ezek a gondolatok irányítsák az életed, akkor a "hiteddel" behozod az életedbe, sorsodba ezeket a dolgokat. A Férjemnek így lett autóbalesete (jósnő), de megtért és már az ÚR irányítja az életét...
A napi/heti/havi/éves horoszkópot én is butaságnak tartom.
Viszont a személyes horoszkópom nagyon telitalálat, az nem "jóslás", hanem megadja, hogy milyen ember vagy.
Én kb. 1 éve olvastam a sajátom, teljesen meglepődtem.
(elolvasom a napit is, de csak "szórakozásból")
A horoszkópból való jóslás ökörség, viszont a személyiséghez valóban van köze. Ezt viszont nem leírásokból hanem saját tapasztalatból vettem észre.
Én rák horoszkópú vagyok, és a következőt figyeltem meg:
Furcsa módon más rákokkal meglehetősen jól kijövök, de rossz tulajdonságunk, hogy túlérzékenyek vagyunk mindenre, nem bírjuk elviselni, ha az általunk szeretett emberek nem minket szeretnek a legjobban, és ez gyakran vezet önértékelési zavarokhoz, vitákhoz.
A vízöntők egytől egyig okoskodó típusúak. Nem rossz indulatúak ugyan és eleinte jól ki is jövök velük, de könnyen befolyásolható, naiv, egoista emberek, és azt hiszik mindig nekik van igazuk, és még ha hülyeséget is beszélnek, imádják beleerőltetni másokba a saját hülyeségeiket.
A skorpiókat egyenesen rühellem, ha tehetem elkerülöm őket, mert az összes skorpió ismerősöm álszent és a háttérben keveri a szart, cseppet sem megbízhatóak.
A bikákkal ki szoktam jönni, de mindig találnak valakit aki lengeti a piros zászlót, és futnak utána, hajthatatlanul.
Az ikrektől a falra tudok mászni, mert arrogánsak. Belekötnek az emberbe ha kell, ha nem. Illetve ha párt keresnek, csak addig érdekli őket az ember, amíg meg nem hódítják. Utána unalmassá válik és ott hagyják.
A mérlegeknek örökletes megfelelésmániája van, mindig mindenhova próbálnak beférkőzni, a társaság középpontjai akarnak lenni, ami gyakran nem jön össze, és ilyenkor minden bajuk van.
Végül pedig a nyilas. Elég sok nyilast ismerek, de ami mindegyikre egytől egyig igaz, hogy nem tudnak megmaradni egy ember mellett hosszútávon. Nem bírják ki, hogy ne legyenek mindig mással. Egy ideig elvannak párjukkal, de amint jön egy új, jobb ismeretség, az előző elfelejtődik.
Ezeket nem leírásból, hanem tapasztalatból írtam. A többi horoszkópból annyira nem ismerek embereket ezért nem tudok véleményt formálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!