Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Méghogy nem használ a nyelvtud...

Méghogy nem használ a nyelvtudásnak, ha feliratosan nézem a filmet?

Figyelt kérdés
Elkezdtem angolul a vampie diariest... alig érétettem valamit.. aztán megnéztem kb 1,5 évadot feliratosan, onnantól angolul és értek szinte mindent... Akkor meg miért mondják hogy nem használ ha feliratosan nézzük?
2011. jún. 13. 19:28
 1/10 anonim ***** válasza:

Nem mondják.

Magyar felirattal nézted? Még arra sem mondják.

2011. jún. 13. 19:33
 2/10 anonim ***** válasza:
Attól függ hogy hová koncentrálsz.
2011. jún. 13. 19:34
 3/10 anonim ***** válasza:

még soha nem hallottam,hogy azt mondanák,hogy nem ér semmit.

Azt viszont sokszor hallottam,hogy minden filmet így kéne adni.Mert egy idő után nem nézed a feliratot,mert megérted.

2011. jún. 13. 19:35
 4/10 A kérdező kommentje:
magyar felirattal néztem, és itt olvastam több helyen hogy nem számít, de szerintem meg igen :)
2011. jún. 13. 19:35
 5/10 A kérdező kommentje:

de én nagyon sok helyen olvastam XD

de szerintem csak egy okoskodó írta be mindenhova :D

mondjuk lehet nem kellett volna mert azóta nagyon amerikaiasan baszélek angolul pedig britishesen kéne :DD

2011. jún. 13. 19:36
 6/10 A kérdező kommentje:
baszélek XDDDDDDDDnincs is közel az a meg az eXDDDDDDDD
2011. jún. 13. 19:38
 7/10 anonim ***** válasza:

Nekem is nagyon sokat segített, amikor alig tudtam angolul, és elkezdtem nézni sorozatot magyar felirattal.

Mi az, hogy nem kellett volna?! Ha egy pár szóval többet tudsz, már megérte! Az amerikai kiejtéssel meg nincs semmi baj, nincs olyan, hogy "britishesen kellene". De ha már angol kiejtés, nézd meg a Misfitset.

2011. jún. 13. 19:40
 8/10 A kérdező kommentje:
köszönöm:D
2011. jún. 13. 19:49
 9/10 A kérdező kommentje:
mostanában meséket nézek angolul... oda azért nem kell felirat :D
2011. jún. 13. 19:49
 10/10 anonim ***** válasza:

Bocsi, hogy offolok, de az nekem az érdekes, hogy 6 éves koromig ÉRTETTEM az angol meséket (akkor szinte minden mesét még angolul adtak), de ez utána eltűnt.

Tehát szerintem nagyon is jó, de inkább angolul angol felirattal nézni olyan filmet, amit már rengetegszer láttál, na azzal még többet tanulhatsz.

2011. jún. 14. 00:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!