Méghogy nem használ a nyelvtudásnak, ha feliratosan nézem a filmet?
Nem mondják.
Magyar felirattal nézted? Még arra sem mondják.
még soha nem hallottam,hogy azt mondanák,hogy nem ér semmit.
Azt viszont sokszor hallottam,hogy minden filmet így kéne adni.Mert egy idő után nem nézed a feliratot,mert megérted.
de én nagyon sok helyen olvastam XD
de szerintem csak egy okoskodó írta be mindenhova :D
mondjuk lehet nem kellett volna mert azóta nagyon amerikaiasan baszélek angolul pedig britishesen kéne :DD
Nekem is nagyon sokat segített, amikor alig tudtam angolul, és elkezdtem nézni sorozatot magyar felirattal.
Mi az, hogy nem kellett volna?! Ha egy pár szóval többet tudsz, már megérte! Az amerikai kiejtéssel meg nincs semmi baj, nincs olyan, hogy "britishesen kellene". De ha már angol kiejtés, nézd meg a Misfitset.
Bocsi, hogy offolok, de az nekem az érdekes, hogy 6 éves koromig ÉRTETTEM az angol meséket (akkor szinte minden mesét még angolul adtak), de ez utána eltűnt.
Tehát szerintem nagyon is jó, de inkább angolul angol felirattal nézni olyan filmet, amit már rengetegszer láttál, na azzal még többet tanulhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!