Hasznos, érdekes és jó programok, hogy gyorsabban telljen a VAKÁCIÓ. Ki tud ilyeneket?
Minden választ és ötletet szívesen olvasok!
14 éves, 7. osztályos lány
Mondjuk a magyar nyelvtan áttanulmányozását ajánlanám kezdetnek....
ha megvolt,akkor sportolj^^
A nyelvtankönyv tanulmányozását ajánlom először.
Ha megvan, akkor menjél sportolni. Biztos nem árt meg, én is ezen a nyáron fogom elkezdeni.
Nem értem "kedves" első válaszoló, hogy mi bajod a helyesírással... Már bocsánat, hogy mert egyetlen egy hibát is ejteni, képzeld én is szoktam, pedig igazán nem mondom el, hogy milyen a helyesírásom (tudod...nem szoktam dicsekedni!!)...és amúgy is, mi van ha elgépelte, nem figyelt vagy ilyesmi??...
14/L
Nagyon szépen köszönöm! :) Az a gond, hogy a 60 km -es körzetünkben se mozi, se állatkert, egyedül a strand az, ami még viszonylag közel van hozzánk. De azért nagyon köszönöm az ötleteket, sokat segítetek vele!
(Ja, az első válaszolóval nem kell foglalkozni! Valószínű, hogy úgy érzi jól magát, ha piszkálhatja a másikat.) :-)
Mindenkinek nagyon kellemes szünetet kívánok, és még várom a további válaszaitokat is! :-))
Köszönöm! :-)
Azt már "tervbe vettem", hogy sokat fogok segíteni itthon, főleg, hogy Anyukám egész nyáron dolgozik egy utazási irodában, egyedül nevel engem, ezért elkél a segítség. A nagyszüleim is velünk laknak, náluk is rendszeresen fogok porszívózni, törölgetni, mosogatni, boltba menni stb. Általában miután Anya hazaér a munkából, el szoktunk menni a városi rendezvényekre (igaz, nagyon kevés van). :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!