A programozás az tényleg nagyon nehéz?
Az egyik legszebb és legérdekesebb dolog a világon.
Talán csak a művészetek tudnak szebbek lenni - viszont azok nem olyan hatásosak.
Egy szép képet ha megnézel, akkor az élményt tulajdonképpen te hozod létre: nélküled az a kép nem sokat tud és nem sokat ér.
Egy programozott eszköz viszont önmagában is sokat és sokféleképpen meg tud oldani.
A programozó ugyanolyan kihívások előtt áll, mint egy művész - ugyanakkor a munkája hatása olyan erőteljes, mint egy gyakorlati szakemberé.
Én még egyetlen programozóval nem találkoztam, akit érdekelt volna, hogy a programozás milyen nehéz. Mind élvezte. Amelyik ember nem élvezte soha - az nem is lett programozó.
Attól függ.
Ha nem értesz hozzá, akkor igen.
Ha értesz hozzá, akkor elég furán néznek rád, ha négyest kapsz. Azt mondják, biztos gyenge passzban voltál.
Ahova én jártam, ott hármas jegy nem született soha. Bár egy programozó nem igazán a jeggyel foglalkozik... az érdekli, hogy a programja jó legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!