Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Minimálbérből hogyan lehet...

Minimálbérből hogyan lehet megélni?

Figyelt kérdés

Számomra elég lehetetlennek tűnik. Még 19 éves vagyok, de nem tudom mi lesz akkor, ha ennyit fogok keresni.

Ti hogyan viszonyultok azokhoz, akiknek hitele van?

Én úgy, hogy fizesse vissza, ha felvette. De közöttük is különbséget kell tenni. Aki arra van ráutalva, hogy banktól vegyen fel hitelt, mert a gyerekét nem tudja taníttatni, nincs pénz ennivalóra, azt még megértem. Ha viszont valaki azért vesz fel hitelt, hogy az 1 éves TV-t lecserélje egy full HD-s plazmára, az meg fizesse vissza, ahogy akarja. Ilyenkor meg az ország és az állam a hibás persze.

2011. jún. 11. 14:30
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Minimálbérből nem lehet megélni.... gondolj csak bele, az a pénz amit keresel kevés számlára... ha kevesebb a fogyasztás, és a számlák kijönnek belőle, akkor nem tudsz mit enni egész hónapban, ha elszakad a ruhád,cipőd, nem tudsz másikat venni, nem tudsz gyógyszerre költeni, a lakásodon meg pláne nem tudsz újítani.

Minimálbérből való megélés= kifizeted a számlát, és éhenhalsz/ eszel egész hónapban, és lekötik a villanyt,eladósítod a házad.

Lakáshitelről meg ne is beszéljünk..

16/l

2011. jún. 11. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!