Pillanatnyilag boldog vagy?
először a boldogság definícióját kéne megértenem.
egyébként a magam módján mindig "boldog" vagyok, még ha vannak gondjaim is. nem hagyom hogy eluralkodjon a pánik ;D
de ha úgy érted...nincs okom a boldogságra jelenleg, tárgyilagosan legalábbis mostanában semmi sem jön össze :)
Nem, nem is voltam, és soha nem is leszek. Antiszociális vagyok, apámat nem láttam 7 éve, bnőm se volt. Most ábrándultam ki egy lányból, erre beleestem egy másikba, akinek haverom tetszik. Emellett életem nagy részét gép előtt töltöm, mert nincs hova menni, és örülök ha suli után hívnak valahova. Elegem van az életből, sőt, szerintem öngyilkos is lennék, ha ezzel nem okoznék lelki sérülést a még megmaradt szeretteimnek, és nem jutnék pokolra. Egyik legközelibb barátomat most vesztettem el, mert wow függő lett, nincs kivel megosztani a problémáimat, és sebezhetőnek érzem magam. Az érzéseimet elfojtom, magamat vagdosom, magamba írom egy késsel az érzéseimet. Közben családom előtt mosolygok, mert nem akarom, hogy aggódjanak. Lelkileg megtörtem. Szerintem mindez az általános iskolához vezethető vissza. Utálom az életem, és tényleg csak keveset kérek. Bár elnyerhetném a lány szívét, bár nyugalomban élhetnék. Ennél több nem is nagyon kellene. De ehelyett egyre többet iszom, unatkozom, egyedül érzem magam, egyre kevesebbet alszom. Szóval nem, nem vagyok boldog. Viszont remélem, hogy te boldog vagy, kérdező
16/f
14:27
Én is így érzek.Nem kaptam szeretetet a szüleimtől soha ,ezért nem is tudom mi az.Csak látom másokon..
Amit leírtál az 1úton rám is vall.Egy célom van,de annak is csekély az esélye.(Szeretnék bejutni az orvosira.Probléma az anyagiakkal van.)
Nincs barátaim..1 lány van akit mindig is szerettem,de abból sem lesz semmi.Nyári szünetnek sem örülök.Mért örülnék(?)
Az általános iskolában engem mindig csesztettek,mert más gondolkodású voltam.
Mindenesetre legalább 1 célom van amibe még tudok hinni.
Nagy képmutatásra vallana,ha én most tanácsokat adnék neked.Max annyit,hogy te is nézz ki valami célt az életednek."tényleg csak annyit kértem.."-re mondanám ,hogy nincs igazság a világon.Ha elvársz valamit tőle,úgyse kapsz semmit.(<tapasztalatból mondom)17F
Örülök, hogy ennyien válaszoltatok.:) még ha nem is mindenki boldog.:(
én is mostanában nagyon változó hangulatban vagyok. Mikor kiírtam a kérdést, akkor pl olyan boldog voltam, akkor tudtam meg az angol emeltem szóbeli eredményét. Erre nemrégen meg kb fél órát sírtam, mert elég nagy válsághelyzet van itthon így a családban. Anyuék között. Úgyhogy nehéz ez, de szerintem jó is néha kiírni magunkból a gondokat.
Úgyhogy kívánok mindenkinek boldogságot!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!