Beragadt az ajtom és nem tudom hogy kell kinyitni. Mitcsináljak? Hogy tudjam szétszedni? Mert kulcsal egyszerüen nemmegy nem fordul el
Figyelt kérdés
2011. jún. 10. 13:55
2/9 A kérdező kommentje:
az ajto fábol és zárbetétes zár sárga és és nikkel szinü nem értek hozá ennyit olvastam :) de sürgös lenne!!! légyszi ha tudod h kell segits!
2011. jún. 10. 14:00
4/9 A kérdező kommentje:
nem lehet kinyitni. egyetlen egy ablakom van amti nem lehet aza füröszobában van,ahonnan nem tok kimázsni..vicc. de vhogy csak szét lehet szedni. mert gondolom ugy nem lehet leemenli az ajtot h be van zárva/ragadva
2011. jún. 10. 14:04
5/9 anonim válasza:
Le kell szerelni a zárat, belenyúlni, és kihúzni a nyelvet.
6/9 A kérdező kommentje:
de h kell leszerelni ha bele van ragadva meg be van zárva kulccsal. mert egyet kattan amikor ki akarom nyitni de a másodiknál már nem fordul tovább....
2011. jún. 10. 14:11
7/9 anonim válasza:
Kicsit abszurd a helyzet, már ne haragudj. Az egész házban csak egy ablak van, és az is a fürdőszobában.Én ezt nem hiszem el. De szerintem rossz kulccsal próbálod, vagy esetleg hívj fel valakit, hogy jöjjön segíteni, mert rossz az ajtó. Esetleg (csak végszükség esetén) rúgd ki az ajtót.
8/9 A kérdező kommentje:
nem, 4 ablak van csak ez az egy ami nem nyilik mert szögel van vhogy odatéve
2011. jún. 10. 14:13
9/9 anonim válasza:
Akkor a másik három valamelyikén mássz ki. Vagy hívj lakatost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!