Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit csináljak most a barátnőim...

Mit csináljak most a barátnőimmel hogy most ennyire megváltoztak?

Figyelt kérdés
A barátnőimmel nem jövök ki túl jól mostanában legalábbis én. Hát az úgy van hogy hárman vagyunk és ha ők ketten vannak akkor szó szerint megőrülnek és engem piszkálnak. És mindig azt mondják hogy csak viccelnek de nem veszik soha észre hogy engem megsértenek. az egyik vagyis Barbi állandóan le undokoz hogyha valami nem úgy van ahogy ő akarja bár az is benne van a pakliban hogy neki nincs tesója de akkor is. egyszer azt mondta rám hogy utálja az ilyen szokásaimat na hát én is tudtam volna felsorolni rossz szokásokat. De legalább anyával mindig megbeszéljük ezeket és ő már fel is hívta a Barbit hogy hagyanak engem békén mert nem úgy van az hogy ők fütyülnek és én ugrom. Hát Nem?
2009. márc. 20. 15:29
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Keress új barátokat, ha ők ketten elvannak, akkor maradjanak maguknak, keress olyan barátot, akivel tényleg jól kijössz,
2009. márc. 20. 15:40
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek. Nekem is voltak ilyen " barátaim ", de ezek nem barátok... Legyen el ketten, nyalják egymás seGGét, szard le őket magasról! Próbálj ismerkedni, szerezz új barátokat! Hidd el, jobban jársz!

Nani

2009. márc. 20. 16:08
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Voltam én is hasonló helyzetben.

Nagyon rosszúl esett, amikor az óvodai legjobb barátnőm más lányokkal kezdett barátkozni, és engem meg hanyagolni kezdett.

De szerencsére kitartottunk egymás mellett.

Gondolom tizenévesek vagytok, ilyenkor természetes a piszkálódás, de azért egy bizonyos pont után már nem.

Ha te szóltál a "barátnőidnek", hogy neked ez nem esik jól és ők továbbra is csinálják, akkor tényleg nem lehet egy nagy barátság.

Szerintem hanyagold őket, keress új barátnőket, akik megbecsülnek téged.

Nem szabad elvesztegetni időt az ilyen emberekre.

Ha meg esetleg az egyikül tényleg igaz barátnő lenne, csak meghülyül a másik csajnak a közelében, úgyis vissza fog találni hozzád.

Ne hagyd magad!!!

2009. márc. 20. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!