Egyik osztálytársam meg akar verni. Hogy védjem meg magam, mikor még sose verekedtem?
Figyelt kérdés
egyébként mindketten lányok vagyunk2009. márc. 19. 15:41
1/9 anonim válasza:
Nemtok neked tanácsot adni verekedés terén csajos.:D
Keress kibúvót a bunyó alól.
2/9 anonim válasza:
Mindenképp próbáld elkerülni a verekedést! Mikor 15-16voltam sajnos történt velem ilyesmi és nem biztos, hogy jó ötlet. Viszont ha csak úgy nem jelensz meg vagy valami akkor azt hiszik megfutamodtál s még nagyobb bajban lehetsz! Mindenképp kérd valamely felnőtt segitségét a környezetedből mondjuk osztályfőnök, aki meg tudja állitani a dolgokat és ha az osztálytársad kezdeményezte a dolgot akkor, hogy meg is legyen büntetve különben talán hajlamos lesz újra ha nem is téged de valaki mást megverni...
3/9 anonim válasza:
Szia!!Elöször probáljátok meg beszélni a problémákat s utana esetleg keres valakit aki tanitgat..az én páromat 16éves kora otta tanitgatom most 19éves jol forgatja a kést,pillangot, ön védelem puszta kézel..engem leterit 190/90 sportos,s mostanság jarunk löni..sok sikert
4/9 anonim válasza:
Állíts magad mellé barátokat! :)
5/9 anonim válasza:
Szerintem tűrj...tűrj...sokáig. Aztán -ha nem áll le- szedd össze magadat, és jól verd el! Ne hagyd, hogy elérje a hajadat (90%, hogy odakap először), előtte rúgd hason! Aztán, ha a földre került, fogd le! Ne félj tőle! Ha magabiztosan állsz elé, sokkal jobban kijöhetsz a dologból. De arra figyelj, hogy semmiképp se te üss először, így mondhatod azt, hogy csak önvédelem volt!
17/L
6/9 anonim válasza:
Először is nem lehetne megbeszélni? Okos ember mindent meg tud beszélni, próbáld meg legalább. Ha nem megy, megpróbál megverni, akkor védd magad ahogy tudod, ha nem muszáj ne üss vissza, csak lökd el. Aztán szólj egy tanárnak, jó esetben nem lesz többé az osztálytársad.
7/9 A kérdező kommentje:
16:20
ilyen segítségre gondoltam!köszi! megbeszélninem lehet...
de a választ mindenkinek köszönöm!
2009. márc. 19. 16:51
8/9 anonim válasza:
Fél évig bokszoltam. IGaz, fiú vagyok, így csak fiúkkal verekedtem még, de az egésznek az a titka, hogy jól trafáld el a fülét, ettől rettentően ideges lesz. Onnantól tied a pálya, kapkod összevissza, nem talál el úgyse. Összezárt alkarokkal védd az arcodat, akkor ott nem fog elérni.
9/9 anonim válasza:
Szia kérdező! Mi volt, verekedtetek? Ki nyert? rem te :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!