SONY VEGAS PRO 10:Nem menti ki a videót! Mért csinálja ezt?! Részletekért katt! FONTOS! VALAKI SEGÍTSEN>_<"
Üdv:)
Egy videót szeretnék kimenteni,amit a Fraps-el vettem föl,de a program állandóan szívat ://
Régebben nem csinált ilyeneket csak most kezdte elO_< Az előző videómnál is ezt csinálta,de akkor valami csoda folytán kibírtam menteni...
Na de a probléma az lenne,hogy elindítom a kimentést és kb 24%ig menti aztán,ha itt ülök a gépnél akkor az egér és minden más lefagy ://
Ha meg nem akkor egy idő után kikapcsolódik a monitor és nem lehet visszakapcsolni :///
próbáltam,már úgy is hogy amikor elvette a képernyőt akkor hagytam hátha közben menti...
21:17kor volt 24%on és reggel 5kor indítottam újra a gépet hátha sikerrel jártam :// De csak a 24%ot tudom megnézni...
Aki tud az kérem segítsen>_< fontos lenne,mert nem hagy nyugodni a lelkem,amíg nem mentem ki készen a videót
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!