Van itt még valaki aki várja a nyár szünetet? :D
Figyelt kérdés
2011. jún. 5. 15:08
11/17 anonim válasza:
hát én jun1től nyári szüneten vagyok hello vizsgák és hello nyár van:)
13/17 anonim válasza:
fuu én tökre nem... nem kell matekházit írnom, hajnalba felkelnem, meg éjszakába nyúlóan tanulni... tök szar lesz...
14/17 anonim válasza:
Aki nem várja, nem feltétlenül idióta. Inkább arra mondanám, hogy az, aki általánosít, és leidiótázza azt, aki nem ért vele egyet.
17/17 anonim válasza:
fuhh én már nagyon:Dén már csak ez a hét és következő héten 1 napot megyünk csak:D oyee:D♥♥
teljsesen kész vagyok a sulitól:Degész évben annyit tanultam hogy már elegem van:Dnekünk ma már a matek tanár is azt mondta,idézem:nekem már nincs kedvem matekozni-.-inkább játszunk valamit gyerekek:D
na ennek nagyon megörültünk:D13/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!