Mire gondoltok? Pont most!
Figyelt kérdés
2009. márc. 18. 20:58
11/54 anonim válasza:
Arra hogy az egyik kerdesnel a kerdezonek egyetlen nev sem felelt meg, az osszes valaszolonak irt valamit blabla-t. De akkor minek teszi fel a kerdest, ha o azt gondolja annyira kulonlegesnek szamit o?:))) Sikerult felhuznom magamat ismetelten.
De most elmegyek a szex rovatba ott lehiggadok, es talan meg nevetni is tudok!:)))
12/54 anonim válasza:
arra, hogy kíváncsi vagy , hogy erre a kérdésre hányan válaszolnak.
13/54 anonim válasza:
arra, hogy jó lenne egy barátnő
14/54 anonim válasza:
Arra, hogy mikor lesz már 11 óra, hogy hazaérkezzen a párom. Fontos megbeszélni való és délutántól csak ez jár a fejemben.
És te mikor feltetted a kérdést, min járt a buksid?
15/54 anonim válasza:
Arra, hogy mi vesz rá ennyi embert, hogy erre válaszoljon :P
16/54 anonim válasza:
Arra, hogy holnap találkozok a volt barátommal, akivel én szeretnék újra összejönni, de ő nem tudom mit akar. Mondjuk erre nem csak pont most, hanem két hete megállás nélkül gondolok.
17/54 anonim válasza:
Arra, hogy mindjárt kimegy az érzéstelenítő hatása. Nemrég húzták ki a fogam, és a következő két napra, hogy oda kell rá figyelni nagyon.
18/54 anonim válasza:
Arra, hogy milyen is lenne, ha végre babát várnék. (Ma voltunk meddőségiben...)
19/54 anonim válasza:
Arra, hogy milyen sok van meg reggel 7-ig ugyanis akkor jar le a muszakom. :D
20/54 anonim válasza:
Arra, hogy miért kellett megint lemennem a sörözőbe, amikor tegnap fogadtam meg, hogy soha többet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!