Nem akarok eret vagni, de aztmondjak lehetek emo. Van eleterzesem. Sokanmegneznek hogy mintha tulzasba vinnem a dolgokat de nem. Lehetek emo?
mark86
sajnos nem tudod mi az élet hülyegyerek!
tudod mi az hogy éhezni?nélkülözni?elveszteni a gyerekedet?
autóbalesetet szenvedni?aggódni a veszélyeztetett terhes feleségedért a kórházban?20 órákat dolgozni a saját vállalkozásodban? robotolni egy gyárban minimálbérért?
apádra mentőt hívni mert kilyukad a gyomra vagy a bátyádat látogatni aki 30 évesen infarktust kapott és elhalt a fél szíve?
mit akarsz te nekem megmagyarázni??? kutya gondod nincs,csak siránkozni befordulva és menekülni a problémák elől!!! zártam a témát!!!
19:29
Khmm...ÚÚÚRISTEN!!!
Hogy mondhatsz ilyet? Ép elméjű vagy te egyáltalán? Gondolj már bele, hogy ki az átlag, és mi a normális?
Te, amúgy nem tudom, rémlik-e, hogy anno tanultál olyat bioszból, hogy "kamaszkor" meg a "keresem a helyem a világban", meg a "senki nem ért meg" stb...
Te, és a többi pancser (már nem tudok mit mondani) pont ebben a szituban ragadtatok. Csak tudod más, NORMÁLIS emberek továbblépnek, kinyitják a szemüket, és azt mondják, hogy "de hát a szüleim megértenek, a barátaim segítenek"
DE TI NEM!!!
Önsajnáló kis senkik vagytok!!
És mond már meg nekem: ha mi vagyunk az átlag emberek, TE miért is lennél különleges?! Mert apád gillette pengéjével vagdosod magad?
Érdekes, 2 ezer év alatt mindig az "átlag" emberek vezették a világot, és előre haladt.
mark86
és ez hol van bármelyiktől is amit leírtam?
mark86
meg mondjuk mit kéne megbecsülniük?? a semmit? le kell tenni valamit az asztalra,nem tudom miből gondolják az emberek hogy alanyi jogon jár valami.és ha most apád anyád megváltozna nem lennél tovább emo ??? na tényleg hanyagoljuk mert gyerekekkel nem vitázok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!