Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Dolgozott már valaki külföldön...

Dolgozott már valaki külföldön animátorként? (lent a többi)

Figyelt kérdés

Nem tudtam, hova tegyem, úgyhogy ide került.

Szóval ha valaki dolgozott, mesélne nekem kicsit róla?

Mennyi nyelvtudás szükséges.(angolul beszélek, bár már rég nem használtam csak írásban, spanyolul most tanulok).

Tapasztalatokat, érdekességeket várnék.

Köszönöm.

2011. jún. 2. 21:49
 1/9 anonim ***** válasza:
Én segédfelszolgálóként dolgozok a Carnival Cruise Lines óceánjáró cég hajóin, ahol sokat beszélgettem animátorokkal, gyerekfelügyelőkkel. Az angol elengedhetetlen minimum társalgási szinten, lányeg, hogy megértesd magad! Spanyol előny, mert a hajók Floridából indulnak és sokan beszélnek spanyolul is. A munka kemény, minden nap napi szinten 8 óra, néha csak 6, de van mikor 11. Animátorként borravalós rendszerben havi 1500 dollár körül kereshetsz. Remélem segitettem!
2011. jún. 3. 00:54
 2/9 anonim ***** válasza:

angol nyelvtudással csak óceánjáróra kerülhetsz ki kapcsolat nélkül, a spanyol előnyt jelent

a többit az előttem szóló leírta

2011. jún. 3. 06:26
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.Nem pont hajóra gondoltam, hanem szállodába mondjuk Spanyolországba.(persze addig feleleveníteném az angolt és a spanyolra is ráfeküdnék)

Hajóra inkább pókerosztónak mennék.:)

Mégegyszer köszi.

2011. jún. 3. 15:19
 4/9 anonim válasza:
szállodában 500-1000 euróig kapsz és ha jobb helyre szeretnél kerülni márciusban kell jelentkezni és 6 hónapra menni!!! magyarországon lehet csak a fő szezonra,de az nem éri meg,mert amit megkeresel el is költöd kb minimál bért kapsz. Jó dolog hogy mindenki imád, de nagyon rátermettnek kell lenni, érdemes előtte hotel animációt tanulni. Mielőtt kimész lesz felkészítő is, de alapvetően el kell döntened milyen animátor szeretnél lenni!!! De az esti mini discon és a show mindenképpen részt kell venni ,illetve ha a szálloda plusz bevétele pl discoba kell vinni a vendégeket. kb 10-12 órát dolgozol naponta plusz 3-4 órát csak beszélgetsz, heti 6 napon át, nagyon jó, de szabadnapkor el kell menni a szállodából. Angolul min középfokon beszélj, spanyolul is hasonló, 2 nyelv elvárt, és a jelentkezők 90% teljesíti is, mivel turismus-vendéglátást tanul
2011. jún. 5. 21:28
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod.Én is a márciustól kezdődő idényre mennék, addigra lenne használható a spanyolom kb.:)

És itthon lehet tanulni hotel animátornak? Ez mennyi idős és mennyi pénz? (a tűrőképességemmel nem lenne probléma, nyitott vagyok és hamar megtalálom a "hangot" bárkivel, versenyszerűen sportoltam és a gyerekek is szeretnek - legalábbis itthon- valamint eléggé keveset alszom).

Mesélnél még kicsit, ha nem probléma?

Köszi előre is.

2011. jún. 5. 21:48
 6/9 anonim ***** válasza:
Szia! Én Egyiptomban voltam kint 3 hónapot. Rengeteget dolgoztunk, egész napos pörgés volt, de csak ajánlani tudom mert hatalmas élmény és tapasztalat sok téren! Nekem németből és angolból középfokú nyelvvizsgám van, az elég volt, semmi végzettséget nem kértek és nekem nem volt felkészítőm előtte, csak skypeoltam a kapcsolattartómmal. Hogyha érdekel még valami, csak kérdezz:))
2011. nov. 15. 23:36
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ha aktuális lesz, majd kérdezek.:)
2011. nov. 16. 17:40
 8/9 anonim válasza:
Válaszolók! Melyik céggel mentetek ki? Kökszi! :)
2013. jan. 22. 00:38
 9/9 anonim ***** válasza:
Nemtudom, még aktuális-e, de Spanyolországba Fiesta Consulting, Acttiv akikkel dolgoztam.Az Acttiv nekem szimpibb, valahogy összeszedettebben dolgoznak, nekem úgy tűnik, és több a fizu is.
2013. dec. 11. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!