Mennyi idő megtanulni táncolni?
Figyelt kérdés
Mondjuk keringőzni , vagy valami hasonlót.2011. jún. 2. 16:57
1/3 anonim válasza:
Ha érzéked van hozzá, akkor az alaplépések kb. 10 perc. A figurák több, valamint hogy vezetni tudj, ahhoz kell gyakorlat. Ha nincs érzéked hozzá, akkor hónapok kínszenvedése.
2/3 anonim válasza:
Hát...ezzel én vitatkoznék,mert egy alaplépés még nem táncolás...nekem nem kell megmagyarázni lassan 14.éve táncolok...Egy koreográfiát egy amatőrnek egy hét kell vagy még több mire megtanulja...Ha csak ugrabugrálni akarsz,akkor egy nap alatt meg lehet tanulni,de ehhez kell hogy zenére mozogj,zene és zene között azonnal tudj váltani mozgást,és hogy legyen hozzá érzéked!
Ha ezek megvannak és még nagyon sok minden,akkor tedd fel újra a kérdést,mert az más hogy én 14 év után fellépés előtt egy fél órával csapatban,összedobunk egy táncost,és emelésekkel meg mindennel megcsináljuk,de neked ez nem fog menni
3/3 A kérdező kommentje:
Lesz egy esküvő ahova meghívtak , és megkértek hogy táncoljak én is (mert kevesen lennének) , de még soha nem tanultam táncolni.Ha jól tudom 6-8 alkalommal gyakorolnánk a táncot , de nem tudom elég lesz-e.Nem akarok beégni :D
2011. jún. 2. 18:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!