Pesti MAGYAROK! Ti hogy vagytok Pesttel? én utálom.
zaj van,sok a "kisebbség",kosz van,szemét,bunkók,semmit nem szeretek ebben a szar városban.úgy tudom Zalaegerszeg jobb ennél.
ha te utálod,akkor miért?és hova mennél szívesen?(város,de nem feltétlen az országon belül)
17.56vagyok
egy esélyt talán megérnek az új pártok, őket még nem láttuk szerepelni. de attól nem bújunk tisztába, hogy ugyanazt az alsóneműt fordítjuk mindig fonákjára...
mondani meg mindenki mond mindenfélét a másikról. és igaz is lehet belőle némely. de ha egy szent pártra várunk, sosem lesz rendes kormányzás.
de ez ami pesten zajlik valahogy elháríthatatlan, minden nagyvárosnak vannak szennyesebb részei, korcs emberei.
biztosan náci vagyok ezért, de ha a kisebbség dolgozna rendesen, és nem az amúgy is kevés középkorúnak kellene eltartani az egész országot, haladnánk is valamerre.
meg aztán nincs is milyen magyar politikáról beszélni ott ahol nincs magyar közösség mert nincs magyar kultúra sem. a történelemkönyvekben meg a néprajzi lexikonokban lehet, de nem a való életben.
igen,ez a baj.az emebrek mindíg átesnek a ló túloldalára.vagy mszp vagy fidesz(mindkettő egy hazug szar,megjegyzem)lefogadom az lesz,hogy a kövi szavazáson az mszp fog nyerni.a jobbiknak még sztem esélye sincs,főleg mivel a "kisebbség" is szavazhat és biztos nem a jobbikra fognak szavazni,meg a legtöbb magyar sem arra szavaz,szóval ez sajnos bukta :(
(persze nem biztos,hogy a jobbik jobb lenne,de mindenesetre egy próbát megérne)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!