Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan kell Whirlpool mosógépp...

Hogyan kell Whirlpool mosógéppel mosni?

Figyelt kérdés
Tudom, vicces kérdés, de esküszöm nem bírok eligazodni rajta. Soha életemben nem mostam még, most jött meg az eszem úgymond (16 éves vagyok), már mindent összeraktam, elmosogattam, de a mosásnak nem merek nekiállni. Azt tudom, hogy szét kell válogatni a ruhákat fehérek-világosak-sötétek-feketék. De pl egy halványlila felső minek számít? Vagy ha van egy fehér színű pólóm amin kék minta van, azt betehetem a fehérek közé, vagy azt a világosak közé kell? Mit hova kell tenni? Mosópor öblítő, stb. Normális válaszokat megköszönném.
2011. jún. 2. 14:54
 1/2 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

Ilyenünk van. :)

2011. jún. 2. 14:59
 2/2 anonim ***** válasza:

A lilát tedd a színesek közé, a fehér-kék pólót én simán betenném a fehérek közé.

Állítsd be a programot, fehéreket nyugodtan moshatod 60 fokon, a többit 40-en. Ha van valami kényesebb ruha (selyem, szatén...stb.) azokat nem nagyon szabad centrifugázni, inkább hagyd ki őket, majd anyukás segít:)

Az öblítőt egy virággal jelzett fakkba kell beleönteni, ami a bal felső sarokban található kihúzható kis tálcában van, a mosóport pedig a másik fakkba, ami ugyanott van, csak egy csík, vagy valami hasonló a jele. Bár nekem nem ilyen gépem van, de azt vettem észre, hogy nincsenek nagy eltérések a jelölésekben.

Egyébként anyukádat nem tudod megkérni hogy segítsen?

Vagy meglepit akarsz neki?:) Ha igen, nagyon aranyos vagy:)

2011. jún. 2. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!