Ha valaki meghal mi lesz a közösségi oldalakon az adatlapjával?
Figyelt kérdés
2011. jún. 2. 00:39
1/8 anonim válasza:
Semmi, ha valaki nem szedeti le. Meghalt már régen az egyik osztálytársam, de még mindig nem törölték az adatlapját.
2/8 anonim válasza:
Ki törölné? Ha más nem tudja a jelszót, nem inaktiválhatja, ha el is van mentve a saját gépén, a szüleinek nyilván nem ez lesz a legnagyobb gondja. Ha fészbukról van szó, érthető, ha nem foglalkoznak vele, iwiwen még talán, ha írsz nekik.
3/8 anonim válasza:
Halotti bizonyítvány ellenében le tudod szedetni, ha megkeresed az illetékest.
4/8 anonim válasza:
Én ostálytársam is meghalt, már 2 éve, de még mindig fenn van IWIW-en. Kicsit durva látni, hogy pl. ki van írva mikor lépett fel utoljára, és 2 nappal mielőtt meghalt:/ Ez olyan szomorú
5/8 anonim válasza:
Régebben olvastam az iwiw szabályzatában, hogy ilyenkor a hozzátartozóknak fel kell venniük a kapcsoalatot az iwiw üzemeltetőivel, és be kell mutatni a halotti anyakönyvi kivonatot, vagy csak elküldeni a másolatot, erre már nem emlékszem, és törlik az illetőt.
6/8 anonim válasza:
Őszintén szólva, nem mindegy ?!
Egy inaktiválási idő után autómatikusan tőrlik.
7/8 anonim válasza:
01:58 Mit zavar ez téged, hogy megkérdezte? Ha ő kíváncsi rá, akkor had kérdezze már meg
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a rendes válaszolóknak! Akkor halotti anyakönyvi kivonat ellenében leveszik, de szomorú...:(
Liza - álneveden szólítalak, nem tudom miért baj h vki más nem így írta... DE NEKED MEG SEMMI KÖZÖD HOZZÁ H MIÉRT KÉRDEZEM és ha oka se lenne akkor is LENNE JOGOM hozzá hogy megkérdezzem, mert Tudod ez az oldal pont az ilyen kérdések miatt jött létre!
2011. jún. 2. 06:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!