Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ez igazibol is lehetséges?

Ez igazibol is lehetséges?

Figyelt kérdés

A Texasi láncfűrészes 2 részében van az a Chop Top akinek a fejbőréből hiányzik 1 darab mert kampóval vakargatja és megeszi.

[link]

Ez a pali forró kampóval dörzsölgeti a fejét és ami a kampóba akad bőr megeszi.Ez valóban lehetséges?Vagy az ember elvérezne?

2011. jún. 1. 21:01
 1/3 anonim ***** válasza:

Sorry, the page you requested was not found.

Lehet rosszul értem amit mondasz, de ha kampóval vakargatná, akkor egy négyzet alakú kaparás kellene, hogy abba beleakassza, és letudja szakítani. Ha így csinálta, az lehetséges, nem vérzik el annyi idő alatt, ha pedig forró kampóval, az el is égeti azt a réteget, ahonnan a vér folyna. De szerintem akár milyen őrült is, sokkot kapna a fájdalomtól.

2011. jún. 1. 21:26
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem leszakítja.Hanem csak egy forró kampóval mindíg vakargatja fejét és ami beakad a kampóba ki bőrdarabka megeszi.Ebbe nem vérezne el ?
2011. jún. 2. 12:42
 3/3 anonim ***** válasza:
Csak oldalról tudna vérezni, mert alatta a koponya van, és oldalról pedig elégetné a forró kampó, meggátolva vele a vérzést. De nem vagyok orvos, vagy biológus, szal nem biztos.
2011. jún. 2. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!