Fiúk! Szerintetek hogy nézzen ki egy lány keze?
Tudom, hogy sokatokat ez egyáltalán nem érdekel, de én azért kíváncsi vagyok, hogy pl szőrös legyen, vagy szőrtelen a karja?
a kézfeje kicsi legyen, közepes vagy nagy?
Hosszú vagy rövid köröm?
Festett vagy nem festett köröm?

Hát nehogy szórtelenítse már azt is, nem kell.
A körme szerintem legyen rövid, nem festett.
Mert ha azt mondom, hogy nagy legyen, akkor megnöveszted, vagy mi? :D Olyan lgyen, amilyen a övé és kész.
Köszi az eddigi válaszokat.
Nem növesztem meg, mert nagyon hosszúak és vékonyak az ujjaim, nem áll jól a hosszú köröm, életemben egyszer növesztettem meg, de nem tetszett, viszont mindig kifestem.

valószínűleg fognak még ide páran írni, és meg fogsz lepődni, hogy a férfiak mekkora részét nem érdeklik a műanyag nők
csak a természetességhez el kell fogadni magunkat, és nem is ellensúlyozza a belső ürességünket...

sztem egy rövid francia műköröm a legszebb.Minden nőnek jól áll:)És a pasikaimnak is tetszett!De ha nem lenne ilyen,az is tetszene nekik,úgyhogy sztem ne legyen kiszáradva,és a körmöd ne legyen rágott ...
L/25

18:04 vagyok
L25 lehet hogy nekem szegényes az ismeretségi köröm, de én egy férfit sem ismerek, akinek tetszik a műköröm. az más hogy eltűrik, de vannak akik kifejezetten giccsesnek tarják.
ez szerintem olyan mítosz mint a férfiak közt hogy az izzadt izmos test az vonzó a nőnek. férfiak közt biztos imponáló, de a legtöbb nő igényes.
az alkoholisták meg biztosan a sörös atlétára voksolnak

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!