Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Fiúk! Szerintetek hogy nézzen...

Fiúk! Szerintetek hogy nézzen ki egy lány keze?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy sokatokat ez egyáltalán nem érdekel, de én azért kíváncsi vagyok, hogy pl szőrös legyen, vagy szőrtelen a karja?

a kézfeje kicsi legyen, közepes vagy nagy?

Hosszú vagy rövid köröm?

Festett vagy nem festett köröm?

2011. máj. 31. 20:36
 1/10 anonim ***** válasza:
Ápolt legyen és puha.
2011. máj. 31. 20:37
 2/10 anonim ***** válasza:

Hát nehogy szórtelenítse már azt is, nem kell.

A körme szerintem legyen rövid, nem festett.

Mert ha azt mondom, hogy nagy legyen, akkor megnöveszted, vagy mi? :D Olyan lgyen, amilyen a övé és kész.

2011. máj. 31. 20:44
 3/10 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat.

Nem növesztem meg, mert nagyon hosszúak és vékonyak az ujjaim, nem áll jól a hosszú köröm, életemben egyszer növesztettem meg, de nem tetszett, viszont mindig kifestem.

2011. máj. 31. 20:50
 4/10 anonim ***** válasza:
Ne legyen retkes a keze ez az alap!
2011. máj. 31. 21:00
 5/10 anonim ***** válasza:
Egy nő keze - szerintem - attól nőies, hogy ápolt, és természetes. - Visszataszítónak tartom, hogy divatból "hazavágják" a kezüket rengetegen, természetellenes, - és még vagyonokat fizetnek is azért, hogy ne hasonlítsanak még véletlenül se egy nőre. El tudok képedni nagyon, ha azt látom, hogy nem természetesen szép egy nő.
2011. máj. 31. 21:06
 6/10 anonim ***** válasza:
Úgy mint:Freddy Krueger-é!!! XD!!!!!!
2011. jún. 2. 17:46
 7/10 anonim ***** válasza:

valószínűleg fognak még ide páran írni, és meg fogsz lepődni, hogy a férfiak mekkora részét nem érdeklik a műanyag nők

csak a természetességhez el kell fogadni magunkat, és nem is ellensúlyozza a belső ürességünket...

2011. jún. 2. 18:04
 8/10 anonim ***** válasza:

sztem egy rövid francia műköröm a legszebb.Minden nőnek jól áll:)És a pasikaimnak is tetszett!De ha nem lenne ilyen,az is tetszene nekik,úgyhogy sztem ne legyen kiszáradva,és a körmöd ne legyen rágott ...

L/25

2011. jún. 2. 18:51
 9/10 anonim ***** válasza:

18:04 vagyok

L25 lehet hogy nekem szegényes az ismeretségi köröm, de én egy férfit sem ismerek, akinek tetszik a műköröm. az más hogy eltűrik, de vannak akik kifejezetten giccsesnek tarják.

ez szerintem olyan mítosz mint a férfiak közt hogy az izzadt izmos test az vonzó a nőnek. férfiak közt biztos imponáló, de a legtöbb nő igényes.

az alkoholisták meg biztosan a sörös atlétára voksolnak

2011. jún. 3. 06:54
 10/10 anonim ***** válasza:
hát nekem műkörömmel szebb a kezem,azért tetettem fel,nyilván ha szép körmöm lenne,nem lennék rászorulva...olyan mint h melltartó nélkül sem mehetek ki az utcára,van aki meg kimehet,mert szép feszes a melle.Ennyi.L/25
2011. jún. 7. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!