Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit lehet csinálni 6,5 órán...

Mit lehet csinálni 6,5 órán keresztül a városban?

Figyelt kérdés
egy meki be van iktatva de az max 1 óra... utána mcsináljak? Egyedűl leszek
2011. máj. 31. 19:40
 1/8 bp1985 ***** válasza:
Miért kell 6,5 órát a városba lenned? Menj haza, és akkor nem leszel egyedül.
2011. máj. 31. 19:48
 2/8 anonim ***** válasza:

Konkrétan melyik városban?

Ha érdekel a kultúra és a történelem (bár gondolom nem...), akkor elmehetsz egy múzeumba vagy megnézheted a város templomait.

Vagy beülhetsz egy filmvetítésre is egy moziba.

Pláza

De egyszer amikor unatkoztam, akkor kimentem egy térre és az embereket vertem át (pl.: elhagyott egy százast, stb...) lehet, hogy nem vicces, de nekem akkor és ott az volt, meg amúgy is, unatkoztam.

2011. máj. 31. 19:48
 3/8 anonim ***** válasza:
Menj moziba.
2011. máj. 31. 19:53
 4/8 A kérdező kommentje:
ŐŐ hát az a helyzet, hogy kiirt az orvos 3 napra és elvileg holnap mennem kéne suliba. De nem akarok mert holnap feleltetnek több tárgyból is.. és ezért egyedül leszek a városba... szal jah... ennél nagyobb problémátok sose legyen...:D
2011. máj. 31. 19:54
 5/8 anonim ***** válasza:

Szerintem ne csinálj hülyeséget, ne lógj...

vagy menj orvoshoz és kérj igazolást, ha szüleid nincsenek otthon aludj el és csak akkor vedd észre mikor már hiába lenne bemenni, vagy menj be suliba, és ha esetleg a tanár olyan kedvében van h feleltetni akar legyél rosszul. ;)

2011. máj. 31. 20:04
 6/8 A kérdező kommentje:
De még holnapra van igazolásom. csak anya elküldött, hogy már mennyek mert tényleg semmi bajom
2011. máj. 31. 20:53
 7/8 bp1985 ***** válasza:
Ha az orvos azt mondta, hogy holnap nem kell menned még, és van igazolásod, akkor minek menj be? Anyud sztem nem orvos, hogy megmondja. Amúgy a feleltetésre annyit mondok, hogy tanulni kell, és nem kiskapukat keresni.
2011. máj. 31. 21:04
 8/8 anonim ***** válasza:

Ja akkor az más :)

Szerintem ülj be egy filmre, egyél valahol messzebb (sétálj sokat xD), aztán menj haza, és mondd h elmaradt az utóls két órád :)

2011. jún. 1. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!