Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Bajban vagyok a meretekkel,...

Bajban vagyok a meretekkel, tudsz segiteni? Surgos lenne!

Figyelt kérdés
Szeretnek egy baratomnak egy polot rendelni netrol mert olyan feliratost a varosban dupla aron talalom meg,maskepp megvennem mert szemre meg tudom mondani milyen meretk kell neki de igy meretek utan h M meg L nagyon osszekavar.es nem tudom h az L az nagyon nagy,ezt ertve h mondjuk egy kicsit pocakosabb embernek jo.O nem pocakos, kb 1,80 magas es melyik a 2 meret kozul a megfelelo szerintetek?Elore is koszi a valaszokat
2011. máj. 31. 16:24
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem az M-es elég, ha nem pocakos. Öcsém 180 felett van, és M-es pólókat hord.
2011. máj. 31. 16:30
 2/3 anonim ***** válasza:

Ahonnan rendelnéd, kérdezd meg, ezek nagy méretek, vagy átlagosak? Ha átlagos, vszínű elég az M. De pl. ha kis méretezés akkor kellet az L. Sajna méretre nehéz adni.

vagy mérd le a barátod pólójának a szélességét, és az alapján rendelj. Ha megoldható.

2011. máj. 31. 16:38
 3/3 A kérdező kommentje:
ez a baj h nem nagyon megoldhato h lemerjem ezert probalgatok igy saccolgatni :) de ez nem is rossz otlet h megkerdezzem.csak a baratnomet fogom mert o mar rendelt onnan es h o mekkorat rendelt :) koszonom
2011. máj. 31. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!