Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ki vagyok borulva. De teljesen...

Ki vagyok borulva. De teljesen. Kinek mesélhetnék a bajaimról? Hol keressek oylan ember, tkai meghallgat?

Figyelt kérdés
Elegem van:( sose tudok senkinek ebszélni a bajaimról ,már nem bírom:'( Itt nem írhatom le,mert kapnáma hülye hozzászólásokat,arra meg vhogy nem vagyok kiváncsi..
2011. máj. 30. 23:00
 1/4 anonim ***** válasza:

Nyugodtan írd ide le. Még ha a többi 40 be is szólogat, ígérem, én nem fogok. Aztán összedugjuk a fejünket, és kitalálunk valamit, hogy jobb legyen neked.

Megéri, nem? :)

31N

2011. máj. 30. 23:14
 2/4 anonim ***** válasza:

1. vagyok

Azt elfelejtettem írni, hogy kivéve, ha felnőtt férfi vagy, mert akkor jobb, ha férfiak lelkiznek veled.

De ha kamasz vagy (akár fiú, akár lány), vagy felnőtt hölgy, akkor írj nyugodtan! :)

2011. máj. 30. 23:16
 3/4 A kérdező kommentje:
15 éves lány vagyok:) Csak oylan nehéz:S annyi minden összegyűlt,hogy nem tudom hol kezdjem :S
2011. máj. 30. 23:38
 4/4 anonim ***** válasza:

Akkor írj nekem emilt a gyk-n keresztül.

Nem baj, ha nem tudod hol kezdeni, nem baj ha kusza, csak írd le, ahogy jönnek belőled a gondolatok.

Már az is segíteni fog, hogy kiírod magadból! :)

31N

2011. máj. 30. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!