Elveszett a születési anyakönyvi kivonatom. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Már kb. fél évvel ezelőtt tűnt el, de eddig nem volt rá szükségem, úgymond. Mit tegyek? Mennyibe kerül megcsináltatni?2011. máj. 30. 11:47
1/9 anonim válasza:
Polgármesteri hivatal anyakönyvi osztály.Valamennyi illetéket kell fizetni, de nem tudom pontosan.
2/9 anonim válasza:
Abban az okmányirodában tudsz beszerezni hiteles másolatot, ahol annak idején kiállitották. Pár ezer forint, kifizethető összeg.
3/9 anonim válasza:
Amíg nincs szükséged rá valamilyen ügyintézéshez, addig semmit. Másolatot nem adnak ki róla, csak igazolást az adataiddal az adott ügyhöz. Tehát új születési anyakönyvi kivonatod nem lesz, csak igazolások róla. Az illeték attól függ, hogy épp milyen célra kell, van amihez ingyenes.
4/9 anonim válasza:
Okmányirodában anyakönyvi kivonatot??? Hát ott aztán nem állítanak ki ilyesmit, az az anyakönyvi hivatal dolga. De nem adnak róla másolat, se hiteleset, se simát.
5/9 anonim válasza:
pedig kiadják ujra
nekem igy van 2 egyformám,csak az ujabbra ráirva hátul,hogy ekkor kiadva,mert elveszlet az előző (amit sikeresen megtaláltam költözéskor)
1500as illetékbélyeg kellett anno,most már lehet több
6/9 anonim válasza:
Hogyne adnának újjat?Még várni sem kell vagy 10 perc, és a kezedben az új.
7/9 anonim válasza:
Nekem is van egy másolat, ráírva a kiadás dátuma.
De pl. személyihez csak egy igazolást adnak ki az adatokról.
8/9 anonim válasza:
Akkor ezek szerint változott, mert nekem 5 évvel ezelőtt kellett volna, akkor nem adtak ki, csak igazolást.
9/9 Vérszomjas pandamaci válasza:
Nekem is simán adtak ki másolatot, pár percet kellett rá várni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!