Én hiszek a sárkányokban. Ti?
Figyelt kérdés
ti hisztek bennük? hogy létenzek(léteztek)?2009. márc. 17. 12:19
1/19 anonim válasza:
en mar a gyerek mesebol kinottem ezert nem hiszek :D
24 fiu
2/19 anonim válasza:
na már megint kezded? hát keress már magadnak egy sárkányt és kú*ogasd naponta, és hagyjad már a bu*i kérdéseidet!
Sárkány, sárkány, sárkány!
3/19 anonim válasza:
Igen léteznek(tek)! Ha más nem házisárkány! :))))
4/19 anonim válasza:
Nem hiszek, de ha te hiszel, mond: szerinted hol vannak?
5/19 anonim válasza:
Nem, sárkányok nem léteznek. És szerintem ez jobb is így. Az emberiségnek van elég problémája egy csapat nagyranőtt gyík nélkül is.
6/19 anonim válasza:
Vannak még sárkányok:) PL: a komodói sárkánygyík
Pillanatnyilag van egy Komodón, amely több, mint tizenkét láb hosszú és egy yard magas (4 m hosszú és kb 90 centi magas.Mondanom kell,hogy ezt nem én találtam ki hanem a neten utána néztem:):)
7/19 anonim válasza:
En nem hiszek,abba se hogy voltak valamikor.De ha annyira erdekelnek nezz rajzfilmeket ott talalhatsz,mashol nem:P
8/19 anonim válasza:
leteznek en minden nap egyel elek :D foz es takarit is ream
9/19 anonim válasza:
Jah es meg valami!Most oszinten hogy lehet hinni a sarkanyokba?Hat ha mar igy van en inkabb hinnek a szellemekbe,mert azok altalaban lathatatlanok,es nem tudhatod leteznek-e,es mar csomo ojan adast is mutattak a tv ben amirol ellehet hinni hogy leteznek.De a sarkanyok...azert ha leteznenek csak latnank h egy zold ize jarkal fel s ala nemgondeolod?Es meg sose hallottam h valaki latott volna egyet is.Ez csupan mese.=))
10/19 anonim válasza:
Ha azokra a sárkányokra gondolsz, amiknek óriás szárnyaik vannak, s tüzet okádnak, akkor ki kell ábrándítsalak... De ha nem, akkor létezik pl. a Komodói sárkánygyík: [link] És legjobb tudomásom szerint, léteztek sárkányok, még a dinoszauruszok korában, de természetesen azok se pont úgy néztek ki, mint a mesékben, s tüzet se okádtak... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!