Fable 3 serial merre található?
Sziasztok! Belépés után,(mikor már beregisztráltam a Games for Windows live-ba)
kér egy serial-t... most a játék-nak, vagy ennek a GfW-nek a serialje kell? Légyszi segítsetek:)
És ha már tudja valaki, akkor írja nekem ide kérem a serial-t!
(Nem kérem a "vedd meg" féle válaszokat!köszi)
Szia!
Én is belefutottam ebbe és úgy emlékszem,hogy az elején mikor a new account vagy a meglévő közt kell választani,akkor nem kell egyiket se kattintani,hanem a képernyőn a szöveg közt van valami kékkel jelzett szöveg(sajnos pontosan nem emlékszem,hogy mi is) és arra kell kattintani.Tudom ez kissé homályos,de a lényeg,hogy ha nem akarsz online módot,hanem csak simán játszani szeretnél a Fable 3-l,akkor nem szükséges végigcsinálnod ezt a games for windows live izét,hanem az elején ikor írja a képernyő közepén a sok bla bla bla,na abban van egy kék betűs szöveg,amire kattintani kell.
Ha nem találod,akkor utánanézek pontosan.Amúgy valahol egy Youtube-s videó is van róla.Valamelyik oldalon már láttam.
köszi!
megvan!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!