Asztali számitógép vagy laptop?
Figyelt kérdés
Melyiknek mi az elönye és a hátránya?????????????????????????????????????????????????☺2011. máj. 27. 17:05
1/4 anonim válasza:
PC A LEGJOBBB!
laptop akkor kell ha koleszban laksz,vagy csak hordozni szeretnéd a masinád
2/4 anonim válasza:
PC. Olcsóbb a bővítése, korszerűsítése. A laptop se rossz, hurcibálhatod, de ugyanazon a pénzen egy jobb pc-t vehetsz. Kérdés az, mire akarod használni a gépet, mert az sem mindegy. Én imádom az asztalimat, sosem cserélném le. Ha meló miatt kellene mellé egy laptop, akkor oké, de az örök szerelem a pc.
3/4 anonim válasza:
Lehet a laptop drágább, de én jobban szeretem. Én kb. 2-3 éve vettem az enyémet, nem volt olcsó, de direkt olyant vettem, hogy tudtam nem akarok még egyszer költeni rá nagyon, meg bővíteni sem lehet. Szóval nekem ami most van tökéletes, viszi a hd filmeket is meg minden, játszani nem nagyon szoktam vele, de a sims2-vel játszottam rajta, meg a hármat is kipróbáltam. Egeret meg hangfalat vettem hozzá még külön, mert ugye a beépített nem annyira jó. Szóval én meg vagyok vele elégedve, hurcolni nem nagyon hurcolom, de az aksi kb 1,5 órát bír ki. Asztali gépem is volt de azt nem szerettem... monstrum, meg hangos volt nekem, meg rettentőn "fűtött", bár kétségtelen, hogyha játszani akarsz, akkor azt vegyél mert azt bővíteni is lehet utána jobban meg hasonlók, de én a laptop mellett döntöttem és nem bántam meg, persze olyant kell venni, amiről úgy érzed, hogy több év múlva is elég lesz neked.
4/4 anonim válasza:
iphone...:D
Egyébként itthon asztali,utazáshoz lap-top,mivel azt nem tudod magaddal vinni...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!