Milyen okból oltják Sp-t?
milyen okból oltják Sp-t?
én is utálom a zenéit még se oltom mert én KULTURÁLT és NORMÁL ember vagyok és kevés ilyen ember van.
szerintem SP-t az ismerősei kezdték oltogatni mert féltékenyek vagy irigyek voltak hogy ő többet elelért vagy mindenki a birka nép meg kövei a pásztort.
divatmajmolásból.....
szánalmassak
Sp egy nyomorék aki elvan veszve ebben a világban!
mindenki utáljaaaaaaaaaaaa
SP=Suttyó Paraszt.
Ő egy média által kreált kamaszk*rváknak daloló anorexiás nyálas b*zibálvány, a Fluor haverjával együtt.
elfelejtetem irni hogy normális választ!!!!!!!
tudom hogy mindenki utálja bla bla bla.
első 2-nek tudjátok mi az életszinvónal?
13-14?nemvolt még barátnője,15éves vok,utálom,volt/van..csajom ééés?
ez nemigaz,amúgy énsem tudom az okát,csk utálom a zenéit!
nem szeretem a zenéit!
:D
na jó 1 zenét félig de akkor se kéne ugatni.
pl.: ismerek olyan zene fajtát amit már nem tekintek én zenének mert már szitne kutya ugatáshoz hasonlitható a zenéjük és nem oltogatom őket...
csak ma gondolkodtam ...amit kevesen tesznek :D
Ez az SP is olyan, hogy mindeki fikázza, aztán sutyiban hallgatja!
Ez a sztárság átka:D
Ez már annnyira szánalmas!!!
Hát a zenéjéről érdemes tudni, hogy lányoknak szól. Van egy lányréteg, aki szereti. Ugye ilyenkor a fiúkák elkezdenek féltékenykedni, és oltják a francba SP-t. Aztán vannak olyan lányok, akik mondjuk úgy, nem pont az ilyen zenét szeretik, azok meg látják hogy a fiúk oltják SP-t, és ezért ők is utálni fogják.
És tényleg vannak olyanok, akik meg azért oltják, mert ez a menő, hogy akkor SP-t most utálni kell.
Én nem utálom, de nem hallgatom a zenéjét. Jó, talán 2 van ami úgy elmegy. De másik stílt képviselek inkább.:)
Na mondjuk azért elég csíra az, amit így a nagy duettben produkál. De hát jó, nem az én ügyem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!