Sokaknak mi bajuk van a rovásírással? Miért nem tisztelik a magyar kultúrát?
Abban nem értek vele egyet, hogy én nem azért írtam ki a kérdést, mert megakarok másokat győzni, illetve hirdetni szeretném köztük a saját elveimet.
Én tényleg a véleményeteket akartam kikérni. Látom már ez is bűn ebben az országban. Ezért is fogom elhagyni ezt a putrit.
Mellesleg a magyar rovásírás nem olyan régi, mint a hieroglif írás. Van köztük egy pár ezer év. Plusz az egyiptomiak úgymond nyelvet is cseréltek a hieroglif írásos nyelvről az arabra.
Messziről nyitok.
Az európai kultúra bölcsője Görög és Római tisztában volt az előtte létező kultúra létezésével és mindent megtett ennek az eltüntetésére.A történelmet mindig a győztesek írják és ennek megkérdőjelezése bűn.Márpedig a kőbevésett felíratok nem hazudnak és ha régebbiek mint ahogy a győztesek állítják akkor nem marad más mint a lejáratás és ha ennek évezredes hagyománya van mindjárt üldözött leszel ha erről beszélsz.Ilyen a rovásírás.
Hosszú lenne indokolni a leírtakat hát nem teszem.
És egy kis történelem lecke más szemszögből:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!