Szép ez a vers? Szerintetek?
földbe tiport levél
Szíven hullajtja könnyeit,
lelkem gyógyítja sebeit
arcomon a könny folyik
szívembe kést bökik
Kezemben a leveled,
te küldted ne feledd
megsebzett lelkem
beforradt sebek
eldobnám leveled
de nem emeli kezem,
szoritja mélyen, csendesen
záporzó könnyekkel tele
rászánok egy percet,
hogy érdemes-e még
sebzett szívvel élni
E-föld kerekén.
szép ez a vers szerintetek?
szerintem giccses, minden 2. ember ilyet ír. elég felszínes, nem egyedi... mintha egy 12 éves szerelmibánatos fél-emo kiscsaj írta volna. engem nagyon nagyon nem fogott meg... :/
olyan átlagos. simán elmennék mellette.
sok helyen nem stimmel a rím meg még sok dolog. ha versírásra adod a fejed, legalább vedd a fáradságot és nézz utána, milyen szabályok szerint kell írni!!!négy4!
köszönöm a válaszokat :- )
Utolsó: A versírást nem cél érdekébe csinálom hmm.. Szeretek verset írni, és megkérdeztem, hogy csak szeretek, vagy van hozzá tehetségem is... :- ) Sokaknak tetszik
olyan embereket kéne megkérdezned, akik értenek az irodalomhoz, nem pedig a felszínes kockákat, akik itt is vannak... az ő véleményük SZINTE nem ér semmit
én viszont tényleg értek hozzá, és ez az, ami számít. Nem a laikusok véleménye.
olvass kortársakat, pl.: varró dániel. Az ő műveit talán fel is fogod (szerintem a nívósabb költők versei nehezek lennének)
azért sok szerencsét
köszönöm a válaszod :- ) Nekem sokat érnek azok az embereknek a véleménye is, akiket te a "kocka" névvel illetél. Hisz azért, Ők is látják hogy szép, jó, és érdekes olvasni. :- )
Köszönöm a válaszod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!