Mikor lesz a döntő az alekosz feleséget keresben?
Figyelt kérdés
Vagy már vége is van? Ha nincs ki van még bent ha vége ki nyert?2011. máj. 27. 13:09
11/16 anonim válasza:
Sztem meg szép Olga
Nekem tetszik!
(nő vagyok, szóval nem ÚGY tetszik, hanem csak női szemmel)
Szép a szeme, szája, különleges.. Arisztokratikus.
Azon vesztek össze, h Olga szemére vetette Alekosznak, h nem szépen beszél vele..(h egy nővel nem beszélhet így.)
Tisztára begolyózott Alekosz..
Romantikus randijuk volt, rózsaszirmok az ágyon, és teljesen meghibbant Alek, tiszta ideg lett, h ő nem alszik ILYEN!! ágyban(zavarták a szirmok) és elég lekezelően bánt Olgával.
Tényleg fura volt..
13/16 A kérdező kommentje:
Hát elég furi volt. Alekosz beszédéből azt érzem hogy túl megjátszott az egész és hogy ő parancsolni akar mindenkinek. Semmi kedvesség légyszi vagy kérlek ilyen szó ki sem jön a száján csak hogy gyere ide csináld ezt csináld azt.
2011. máj. 27. 13:49
14/16 anonim válasza:
igen én is azt érzem
egy zsarnok:P
Olgának iagaz volt
16/16 A kérdező kommentje:
Hát nekem még akkor sem kellene ha más nem lenne. Igaza van olgának azért egy cseppnyi kedvesség szorulhatna belé. Olga jobbat érdemel válassza csak Veronikát bár vele sem lesz hosszú mert szerintem Veronika sem fogja sokáig türni hogy pattogtassák. Ő olyan tipikus szőkének néz ki vagy annak teteti magát. És ő is elvárja hogy körülötte forogjon és kényeztesse de ezt Alekosz nem fogja megtenni. Alekosz szeretné azt hogy ő mondja mit és a másik pattogjon.
2011. máj. 27. 13:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!