Valaki eltudná nekem scannelve küldeni az Allons-y 1. tanári kézikönyvét, amiben a megoldó kulcsok vannak?
Franciát tanulok otthonról, egyedül és a tanári kézi könyvet még sehol sem tudtam megvásárolni sem, anélkül viszont nehezen fogom tudni magamat ellenőrizni!
Libribe, Lírába, és több boltba is kérdeztem már, mindenhol azt mondták, hogy előrendelni lehet, de hetek kérdése is lehet, mire megkapom.
Hát végül is sikerült megvennem, nagy nehezen!
Ha valakinek kellene, írjon nekem!
Nem tudom, érvényes-e még az ajánlatod, de nekem is szükségem lenne a kézikönyvre, szóval megköszönném, ha eltudnád küldeni ide: hales@citromail.hu
Előre is köszönöm. :)
Szia! Nem tudom, hogy érvényes e még az ajánlatod, de ha igen, akkor esetleg el tudnád küldeni a megoldókulcsot erre az email címre? shadow19@freemail.hu
Nagyon hálás lennék érte. Én is elkezdtem önállóan franciát tanulni, megvettem a könyvet de én se CD-t se megoldókulcsot nem kaptam hozzá. Hiába kértem. A hanganyag már megvan, a megoldásokkal ellenőrizni tudnám magam. Előre is nagyon szépen köszönöm ha elküldöd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!