Mi a véleményed erről a plakátról/kiírásról? Szerinted fontos, hogy mindenkinek érhetően fogalmazzunk?
Egy macska nem családtag,még akkor sem,ha kedves háziállat!
Azt pedig nem értem,hogy egy macskának hogyan "inog" a feje.
Fogalmazhatott volna a kiíró pontosabban.
Első te inkább húzd magad vissza a sarokba.
A patkányomtól több szeretetet kapok mint a családtól bárkitől innentől kezdve nekem ő is családtag.
Sajnos sok esetben az állatoktól több szeretetet és megértést kapni, mint néhány családtagomtól.
Nem értem mi a baj azzal, hogy inog a feje. Ha orvosilag írta volna le a betegségét, lehet, hogy a kutya sem értené, mi baja a cicának.
Szerintem mindenki érti így is, hogy mi a helyzet, csak van aki unatkozik annyira, hogy mindenbe belekössön.
Azért elég hülyén hangzik, hogy inog a feje. (És megkérek mindenkit, hogy ne értékelje - disklikeolja, like-olja - a válaszokat, mert egy véleményről szóló kérdésnél ez értelmetlen.)
Nem kell a betegség nevét leírni. De mennyivel máshogy hangzana egy olyan kiírás, ahol:
A macska nem családtagnak van feltüntetve. (Lehet, hogy az, de idegeneknek egy ötéves családtagról egy kisgyerek képe ugrik be.) Az "inog a feje" helyett lehetett volna, a "fejét furcsán tartja", és máris nincs mibe belekötni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!