Ezt szülőként korainak tartanátok?
:D nem vagyok szülő , de ezt azért még én sem veszem be, mármint ha én lennék a te helyedben mi tuti innánk :D
amúgy , ha lenne egy 15 éves gyerekem , és 100%ban tudnám , hogy tényleg nem iszik , még akkor sem biztos hogy elengedném .
mégpedig ezért nem :
mert azért hiába járkál 2 óránként a halőr, sztem 5perc alatt bele lehet fulladni egy tóba vagy hamarabb is .
Meg hát este , éjszaka, még vészesebb.
még ha nem is iszol/isztok akkor is történhetnek balesetek .
szóval HA LENNE EGY 15 ÉVES GYEREKEM :D én nem hiszem ,hogy csak úgy elengedném éjszaka horgászni.
Hát tényleg nem inni megyünk!!! Azért van a buli, hogy ott!!! Amúgy viszünk 6 lámpát amiket körberakunk a sátortól a partig. És még a sátor felett is lesz egy. Amúgy ma beszéltük meg azt, hogy nyáriszünetben jun.16-án megyünk épp azért mer tud jönni egy nagykorú is akkor velünk. :)
Amúgy mindegyikőnk szülei azt mondták hogy ha jön valami felnőtt is. :) De az jön szóval. :)
Meg beszéltük, hogy nem egész este horgászunk. Mindenki azt mondta hogy olyan hajnali 3-4 fele alszunk mert már 5-kor kelni kell. :)
Meg nem olyan ez a társaság, hogy azért mennyünk hogy igyunk!!!! Higgyétek el! Buliba is csak mértékkel szoktunk. Míg eszünknél vagyunk!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!