Mért mondják azt, hogy a kövérek hátrányban vannak, és hogy nem boldogak?
Figyelt kérdés
Én magam is nagyon kövér vagyok, de nagyon jól érzem magamat kövéren, élvezem az életet, egy jót enni,
viccelődni stb...
2011. máj. 25. 19:50
1/4 anonim válasza:
Én úgy tudtam, hogy azt mondják róluk, hogy vidámabbak, ami persze szintén tévhit, általánosítás.
Meg azt is, hogy a piknikus alkatúak inkább hajlamosak a depressziós jellegű pszichés megbetegedésekre, ha már betegek. míg egészséges emberek között nem lehet egyértelmű kapcsolatot mutatni a lelki alkat és a testalkat között.
2/4 anonim válasza:
Mert nem ez a mai szépségideál. Belénk van nevelve, hogy a sovány nők szépek, belenézel a tévébe mindenhol ezt látod. És a legtöbb ember szép párt akar találni. Aki meg más bármiben, mint a többiek, más mint ami ,,ideális" lenne, azt lenézik. Én is küzdök súlyproblémákkal és nem vagyok boldog, nem szeretem a testem.
3/4 anonim válasza:
Mert a kövér emberek kevésbé találnak maguknak olyan ruhát, ami színben, mintában és méretben is megfelelő. (ez nem baromság kérem, személyes tapasztalat)
De hogy ne lennének boldogak? Na, ez a baromság.
4/4 A kérdező kommentje:
ok, kösz a válaszokat.
2011. jún. 18. 22:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!