Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Munkaidőben, hogy tudsz ide írni?

Munkaidőben, hogy tudsz ide írni?

Figyelt kérdés
(Én munkanélküli vagyok).
2011. máj. 25. 10:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Úgy tudnak, hogy irodában "dolgoznak" ,az-az neteznek, munka helyett.Tagadni szokták, hogy ezt csinálják, de azért ismerek egy-két olyat , aki bevallja.És van olyan is, akit rajtakaptam.Példa:Óvodai adminisztrátor egész nap az irodában internetezett.Ahányszor váratlanul betoppantam, mindig a neten lógott.Ha épp nem azt csinálta, akkor meg rettenetesen unatkozott.Ilyenkor társaságot keresett, hogy elpanaszolja, mennyire kifárasztotta a munka.Szánalmas...

És ezért fizetik az ilyeneket....nem is olyan rosszul!Páros lábbal kellene kirúgni az ilyet.

2011. máj. 25. 10:32
 12/15 anonim ***** válasza:
vizsgaidőszak van, de lassan megyek is tanulni :D
2011. máj. 25. 10:32
 13/15 anonim ***** válasza:
recepciós vagyok egy cég irodájában, Aki ide betér max azt akarja megkérdezi h hol van ez meg az,unatkozom,net meg van
2011. máj. 25. 10:54
 14/15 anonim ***** válasza:

2-kor vizsgázom, itthon vagyok, erre a vizsgára annyira meg nem lehet készülni

kettőtől szorítsatok nekem :Đ

2011. máj. 25. 11:36
 15/15 anonim ***** válasza:

Mert túl sok irodista van... én korlátoznám a hozzáférésüket, és kirúgnám, aki a napot lopja. nem kéne annyi belőlük, akkor nem az lenne, hogy van több tucat, akinek alig van mit csinálnia, és unalmában netezik, hanem az a pár tisztességesen ellátná a dolgát.

(én egyébként pihenőnapon vagyok)

2011. máj. 25. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!