Van valami ötlet/ terápia netfüggőknek?
Nem bírok leszakadni a gépről és amikor otthon vagyok állandóan pötyögök, már ki vannak kopva a gombok is a laptopomon... A legzavaróbb am az h így amikor otthon vagyok nem magammal foglalkozom és nem töltődöm fel energiával hanem elpocsékolom az egész napot...
és így egybefolynak a napok/hetek/hónapok...:S:S:(
mark86
én is így voltam vele,elkezdtem sportolni ez sokat segített na meg 1 normális párkapcsolat!
Én is pár éve bekattantam, és elegem lett a netfüggőségből.Kitörölte magam az összes fórumról, közösségi oldalról, stb. Fél évig csak híreket olvasgattam, semmi más. Nem reagáltam semmire. Így este 11 körül már ágyba is kerültem, és jelentem, kigyógyultam! :) Azóta vagyok újra iwiw-en, facebook-on, de nem nyomom, csak néha bepillantok, én nem kommentelek, nem csinálok semmit rajtuk.
És ez az egy fórumot böngészem néha, és válaszolgatok. Ma aludtam délután, így még nem vagyok álmos.
20/L vagyok egyébként és nem néznék ki belőlem h kocka vagyok...
Am én a nyárban reménykedem, megyek nyaralni az már 2 hét vagyis 1 hét külföldön net nélkül, de tuti fogok wifizni... sítáborban 12 000-et fizettem hogy 6 napig netezhessek a Franciáknál...:S
Még a lovastábor... meg munka.
De tudom h ha hazamegyek úgyis ráröpülök, mert mindenképp be kell kapcsolnom - pénzügyek- és nem tudok róla leszakadni...
Nem előre eldöntöttem hanem ez a tapasztalat...
Nem megy, tök béna tudom, de nincs elég akaraterőm hogy eltegyem a gépet, ez egy kényszer...
Ha nem kapcsolom be nincs baj, de most hogy pénzt is keresek vele nem bírom megállni hogy ne lépjek fel és ne nézzem meg hogy na mi van aztán ittragadok...
Azért gondoltam h hátha van rá vmi terápia vagy mittoménmi... holnap anyámmal elvitetem a netet merth vizsgára kéne tanulnom...
Ja pasi kene...
Ah kiszabadulok otthonrol nincs baj.
Am odaadtam a netet anyumnak, telefonomrol mar elhasznaltam az 1 gigat 7-en lesz ujra, es nem is nagyon hianyzik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!