Volt már világvége?
Figyelt kérdés
2009. márc. 15. 19:28
1/18 anonim válasza:
Mikor volt a világ kezdete?
Bocs, hogy visszakérdezek, de a tudosok is csak találgatnak, e kérdésben.
3/18 anonim válasza:
Talán egy új világ kezdetének vehetjük a "NAGY BUMM"-ot. Ugyanakkor az akkori világ végének is vehetjük.
4/18 anonim válasza:
Nem. Ha lett is volna valami "végszerűség", az, hogy most itt vagyunk, bizonyítja, hogy nem volt az igazi világvége.
Ahhoz még sajnos várni kell...
5/18 anonim válasza:
Egy pár már volt, a következő 2012-ben lesz.
7/18 anonim válasza:
jajj erről a 2012ről már könyvejet is írtak :D
állítólag sokan meghalnak,mert az egyenlítő mentén vmi olyan sugár jön a Föld fele.
8/18 anonim válasza:
igeen 2012ben lesz a világvége és a majmok átveszik a hatalmat és a mi ruháinkba öltöznek és átveszik az életünket és csak az olyan hiperagyak mint én maradunk életben és térdre borulva kiabáljuk :Miért Uram Miéééért???!!!!:D:D:D:D:D
9/18 anonim válasza:
Lehet volt,de akkor én hol voltam?
Ez pont az a kérdés,amikor azt teszik fel hogy melyik volt előbb,a tyúk vagy a tojás?
10/18 anonim válasza:
Pont akkor volt világvége,amikor kialakult a VILÁGBÉKE!
Tehát azt mérni még nem tudták,de jól hangzik nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!