Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Egyszer találtam egy olyan...

Egyszer találtam egy olyan Death note-os (Magyar szinkronos) videót ahol egy halálisten Ryukot keresi, hogy meséljen neki. Mi a videó neve? Esetleg tudtok linket adni?

Figyelt kérdés
Almát ajánl neki,ha elmeséli milyen volt a földön,és Ryuk elmeséli Light történetét.Nem tudom mi a neve.valaki tudja?esetleg link?köszi előre is
2011. máj. 24. 22:26
 1/5 anonim ***** válasza:
ha megtalálod, akkor mindenképpen linkeld be!!!:D
2011. máj. 24. 22:33
 2/5 anonim ***** válasza:

ugh vizsgaidőszak után Rvégignézem az egész Death Note-ot, még anno láttam belőle pár részt és tökre tetszett.

Am van valami ok, hogy Ryuk-ugye így hívják azt a valamit- gerjed az almákra?

2011. máj. 24. 22:50
 3/5 anonim ***** válasza:
Az ok az drága barátom, hogy a halálisten csak almát esznek. De ha odafigyeltél volna akkor ezt tudnád...
2011. jún. 25. 03:19
 4/5 anonim ***** válasza:
*halálistenek
2011. jún. 25. 03:19
 5/5 anonim ***** válasza:

Amúgy a videó címe Death Note Relight. Ez röviden és tömören bemutatja az animét Ryuk szemszögéből.

Part 1: *****

Part 2: *****

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. jún. 25. 03:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!