Animefan94 kérdése:
Milyen hasonló yaoi van még mint pl a Junjou Romantica? (:
Figyelt kérdés
A sekai ichi hatsukoi-ról már tudok (:2011. máj. 24. 17:38
1/5 anonim válasza:
Hát nem mondhatni, hogy bővelkedünk a yaoi animékben, legtöbbjükből csak OVA-kat csinálnak. Van még a Koisuru Boukun 2 részes OVA-ja, a Haru wo Daite ita 2 részes OVA-ja, illetveeee a Sex Pistols szintén 2 részes OVA-ja. Ami nekem még bejött, az az Okane Ga Nai 4 részes OVA, bááár az olyan szado-mazo feelinges. Sorozatból én is csak a Junjout és a Sekait ismerem. Van még a Loveless, bár ez nem mondható igazán yaoi-nak, inkább shounen-ai, és nem is a homoszexualitást helyezik előtérbe. Van egy másik shounen-ai sorozat, ez a Gravitation. Elég szórakoztató, de nekem a Junjou-Sekai páros jobban bejött. Amúúúgy, ha mindenképp yaoi kell, olvass mangát. Mangából rengeteg jó van. ^^
4/5 anonim válasza:
szerintem meg nyugodtan elmehetsz a francba..^^ ;D
5/5 anonim válasza:
3. válaszoló, miért lennénk azok? xD Talán kicsit, de akkor is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!