Tud bárki valami konkrétat Chris Deviantról?
Figyelt kérdés
Minden infó érdekel. Hova jár suliba, rendes neve.. ilyenek. Azt hiszem, teljesen belezúgtam. Az elején még utáltam (napiszarról) Aztán elkezdtem olvasni a blogját és... beleszerettem a személyiségébe. Nem akarom zaklatni, csak legalább egyszer szeretném élőben látni. Egyébként se lenne bátorságom megszólítani.
(az igaz, hogy Bey Kristófnak hívják?)
Szóval, hogyha bárki bármit tud, az légyszives válaszoljon, mert ez nagyon nagyon sokat jelent nekem! :)
előre is köszönöm! :D
Chris <3 :)
2011. máj. 23. 21:14
1/9 anonim válasza:
ez egy meleg...valami homo bárban biztosan megtalálod !
2/9 A kérdező kommentje:
elfelejtettem mondani, hogy az ilyen b*zizós szövegeket hagyjátok meg más alkalmakra, ha kérhetem. Nem a véleményetekre vagyok kíváncsi, bár kulturált formában építő jellegű kritikákat is elfogadok. Előre is köszönöm.
2011. máj. 26. 19:14
3/9 anonim válasza:
csak szolnék hogy erre a kérdésre ezen az oldalon ne nagyon várj ennél értelmesebb válaszra!
4/9 A kérdező kommentje:
akkor hogyan vagy hol találjam meg? :/
2011. máj. 26. 22:28
6/9 A kérdező kommentje:
ők se tudják az igazi nevét meg az iskoláját...nem? :S
napiszar meg... csicska nagyon ://
de nem rossz ötlet, meg is próbálom!
2011. máj. 27. 16:01
7/9 anonim válasza:
ő tényleg biszex :D és az a neve, igen.
8/9 A kérdező kommentje:
Személyes tapasztalatok, kedves utolsó válaszoló? ;D :DD
2011. szept. 25. 21:02
9/9 anonim válasza:
fúj nem :D csak tudom. még mindig bele vagy zúgva? :) vagy azóta beszéltél vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!