Mit jelent a WTF?
Figyelt kérdés
2009. márc. 14. 20:35
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Azt tudtam, hogy valami angol kérdés "rövidítése", de azt nem, hogy melyiké..
2009. márc. 14. 21:10
4/8 anonim válasza:
What The Fuck? - Mi a f@sz van? :D
5/8 anonim válasza:
Meg van egy olyan is hogy World Taekwando Federation.
De mint ahogy az előző kommentelők is írták inkább a What the fuck-ot szokták rövidíteni vele.
6/8 anonim válasza:
Ez tipikusan olyan kérdés, amire ha válaszolnék, megint kapnék egy hibaüzenetet a server-től, hogy "a moderátorok átvizsgálják a válaszod". Kiveri a szemem a top-frame-ben a figyelmeztető ablak, erre véletlenül mégis elhintettem egy csúnya szót. most már tudom, hogy ki kell csillagozni a ***** csúnyácska szavakat :)
7/8 anonim válasza:
felénk "pííííí"-zik őket.....így úgy hangzik hogy
menj a "pííííííí"csába :D:D
8/8 anonim válasza:
wtf=what the f*ck=mi a b*szás, mert ugye a f*ck you=b*szd meg, d*ck=f*sz : nekem higgy, emelt angolos vok
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!