Ha valaki szökőévben, február 29-én születik, akkor melyik nap ünneplik a szülinapját?
Figyelt kérdés
2009. márc. 14. 19:50
1/7 anonim válasza:
Hát amikor akarja. Nekem egyik ismerősöm február 28-án.
2/7 anonim válasza:
Február 29 én...sose öregszik meg :P :)
Amúgy szerintem egyénfüggő.Én március 1.jén tartanám, nem 28-án. Az indokom: nem jelent jót előre felköszönteni valakit, ünnepelni...szülinapja előtt.
3/7 A kérdező kommentje:
Én is inkább a március 1-re tippelnék mert ugye akkor az a február 29 ha úgy vesszük :D De következő évben már akkor március 2-án kéne ünnepelni:D
2009. márc. 14. 20:08
4/7 anonim válasza:
Nekem a nagyim február 29-én született és márc 1-jén tartottuk mindig a szülinapját. 72 évesen azzal viccelődött hogy még csak 18 éves, ha úgy vesszük :)
5/7 anonim válasza:
egyrészt amikor akarja.
másrészt ha technikailag nézzük a dolgot, akkor 28-án mert a szökőnap nem a 29, hanem a 24.
6/7 anonim válasza:
Én ha február 29-én születtem volna, Augusztus 23-án ünnepelném:P
7/7 anonim válasza:
Nekem a nagymamám akkor született, és 28-án ünnepli. Néha poénkodunk rajta, hogy hány éves valójában:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!