Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért van hányingerem ha pl....

Miért van hányingerem ha pl. buszban vagy autóban utazom?

Figyelt kérdés
Ha megyünk valahova kirándulni az osztályommal a buszban mindig hányingerem van. Ez mitől van,vagy lehet e ez ellen valamit tenni?? előre is köszi.
2011. máj. 22. 11:52
 1/9 anonim ***** válasza:
Felrázza a gyomrodat. Indulás előtt vegyél be B6-vitamint, az nekem szokott segíteni!
2011. máj. 22. 11:54
 2/9 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:
Én Daedalon tablettát adtam most a gyerkőcöknek a kirándulás előtt, mert tavaly a nagyobb rosszul lett a buszban. Idén egyik sem lett rosszul, de álmosít, a kicsi hazafelé bealudt tőle, de a nagy nem.
2011. máj. 22. 12:00
 3/9 A kérdező kommentje:
kösziii nektek a válaszokat! :)
2011. máj. 24. 14:25
 4/9 A kérdező kommentje:
Amugy hol lehet szerezni B6 vitamint?? és pl. mi az?
2011. máj. 24. 15:36
 5/9 A kérdező kommentje:
vetttem. de 20mg-os. és zat mondta a gyógyszertáros hogy lehet h nem fog hatni mert gyenge.
2011. máj. 24. 17:49
 6/9 anonim ***** válasza:

Kipróbálod, aztán meglátod, hogy használ-e. A betegtájékoztatóban biztos szerepel, hány darabot lehet belőle egyszerre bevenni.

Ha nem használna, akkor még mindig ott van az az opció, amit a másik válaszoló írt, a Daedalon, ami vény nélkül kapható gyógyszertárakban.

Ami még nekem szokott segíteni a B6 vitaminon kívül, az az alma vagy szénsavmentes víz lassú kortyolgatása, bár az utóbbi hosszú buszútakon annyira nem célszerű, főleg ha nem túl gyakran álltok meg.

De azért remélem, bejön a B6, egy próbát mindenképpen megér!

2011. máj. 24. 18:02
 7/9 A kérdező kommentje:
Szerintem is. és köszi
2011. máj. 24. 20:26
 8/9 A kérdező kommentje:
valakinek még ötlete van??
2011. máj. 26. 13:24
 9/9 anonim válasza:
B6 nekem nemsegített. Daedalont használom én is és az hat. Mielőtt kocsiba/buszba ülsz előtte fél órával vedd be kb.
2011. júl. 20. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!