Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mennyire van állott szag...

Mennyire van állott szag nálatok ébredés után?

Figyelt kérdés

Állítólag ez az elhasznált levegő miatt van, de mégis nektek mennyire érezhető? Lehet segíteni rajta valamivel, hogy ne legyen annyira?

Bocsi, ha vicces a kérdés, nem annak szántam.:)

2011. máj. 22. 11:26
 1/6 anonim ***** válasza:
nálunk nincs, de egyébként itt a jó idő, ki lehet nyitni az ablakokat :)
2011. máj. 22. 11:33
 2/6 anonim ***** válasza:
Ezt csak akkor érezni ha kimész egy másik helyiségbe és visszajössz. Na akkor érzed a különbséget. A megoldás a szellőztetés, de ez nem titok, gondolom.
2011. máj. 22. 11:33
 3/6 anonim ***** válasza:
Minden zárt helyiségben, ahol emberek vannak, egy idő után elhasználódik a levegő. Ez természetes, Szellőztetni kell.
2011. máj. 22. 11:37
 4/6 anonim ***** válasza:
Én inkább jó "hú, de aludnék még a pihe-puha, meleg ágyikóban" szagot szoktam érezni, szóval nincs. Sztem megoldás lehet az AirWick fújkálós cucca, reggel meg a szellőztetés, mert az a tökéletes megoldás. De ahogy előttem írták, ahol emberek vannak, ott elhasználódik a levegő, ez természetes. Ráadásul álmában bizonyos életfunkcióit az ember nem tudja kontrollálni (egy ismerősöm mesélte:)), meg a leheletünk se friss...
2011. máj. 22. 11:42
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem fújkálni kell, hanem szellőztetni. Az ilyen cuccok nem tesznek jót a tüdőnek szerintem.(állítólag légzésköri depressziótt okoznak, de hogy az miX) )

Esetleg szárított növényeket, illatgyertyákat lehet lerakni a szobában, az ágyneműt is ki kell szellőztetni néha, huzatokat, lepedőket mosni. Akkor egy ideig nincs szag.

2011. máj. 22. 12:11
 6/6 A kérdező kommentje:

Jah jah, azt tapasztaltam, hogy ha kimosom a függönyt tök jó illat van, meg másnap reggel nincs olyan állott szag, na meg ha ki van mosva az ágynemü. és persze, hogy akkor érzi igazán az ember, mikor visszatér a szobába.8)8) Természetes a szellőztetés, nem csak ilyenkor reggel, hanem egyébként is, naponta többször.

De akkor megnyugodtam, más is van így ezzel.:D

2011. máj. 22. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!