Mennyire van állott szag nálatok ébredés után?
Állítólag ez az elhasznált levegő miatt van, de mégis nektek mennyire érezhető? Lehet segíteni rajta valamivel, hogy ne legyen annyira?
Bocsi, ha vicces a kérdés, nem annak szántam.:)
Nem fújkálni kell, hanem szellőztetni. Az ilyen cuccok nem tesznek jót a tüdőnek szerintem.(állítólag légzésköri depressziótt okoznak, de hogy az miX) )
Esetleg szárított növényeket, illatgyertyákat lehet lerakni a szobában, az ágyneműt is ki kell szellőztetni néha, huzatokat, lepedőket mosni. Akkor egy ideig nincs szag.
Jah jah, azt tapasztaltam, hogy ha kimosom a függönyt tök jó illat van, meg másnap reggel nincs olyan állott szag, na meg ha ki van mosva az ágynemü. és persze, hogy akkor érzi igazán az ember, mikor visszatér a szobába.8)8) Természetes a szellőztetés, nem csak ilyenkor reggel, hanem egyébként is, naponta többször.
De akkor megnyugodtam, más is van így ezzel.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!